Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

17 de jul. 2014

L'estiu, temps d'oportunitats

A l'estiu sorgeixen oportunitats de gaudir de petits plaers i sensacions que durant l'any ens és molt difícil d'aconseguir. I us posaré 3 exemples:


1.- El cap de setmana passada el Roc i l'Ona van passar-lo amb els seus cosins Martínez al càmping de Gualba, sota la tutela dels tiets Judit i Dani. Ells s'ho van passar de conya i nosaltres... també. Vam passar 24 hores de relax total en un hotelet de Santa Susanna: piscina, platja, pànxing, passejar, prendre un mojito mentre escoltàvem un grup de música en directe i... temps per a nosaltres i sense presses...

2.- Qualsevol d'aquestes nits càlides d'estiu (que de moment no n'hi ha hagut tantes), de matinada, estirats a les gandules amb l'Anna, mirant les estrelles i parlant del que ens vingui de gust sense cap pressa per anar a dormir...

3.- L'oportunitat de retrobar-nos amb amics a qui no veiem durant l'any. Avui han vingut la Pietat, la Natàlia, el Gabriel i l'Aran (l'Arles tenia feina a Àustria). Ens hem abraçat, hem parlat, hem recordat, hem rigut, hem fet plans de futur, hem constatat les ganes que tenim de mantenir el contacte i l'amistat malgrat els quilòmetres que ens separen... Hem dinat plegats, els nens s'han banyat i han jugat junts i ens hem fet un grapat de fotos per tenir un record ben maco per anar mirant durant els mesos que no ens veurem. I aquí en comparteixo unes quantes amb vosaltres.

4 comentaris:

Anna ha dit...

Fantàstic...!!! quins tres plaers !!!
Tots tres magnífics...!!! I que els poguem anar repetint any rera any...

Mª Dolors i Xep ha dit...

Que per molts anys pugueu gaudir de l'estiu.
Petons de colors

Eladi Martínez ha dit...

Anna,
d'aquests 3 i de tots els que puguem... Carpe diem!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Mª Dolors i Xep, i que vosaltres ho pugueu anar llegint i compartint!
Fins aviat!
Eladi