Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 de set. 2012

S'acosta la Diada (vídeo promocional)

Tot va confluint...
Alguna cosa s'està movent, però tinc la sensació que es mou força i que es mou de pressa. No penso que el dia 12 siguem independents, però sí que tinc la il.lusió que el dia 11 passi una cosa prou grossa com perquè els nostres polítics (que al cap i a la fi seran els que hauran de fer els passos per fer-ho realitat) prenguin consciència de quina és la realitat actual del país quan escoltin un crit transversal, unitari i claríssim: VOLEM LA INDEPENDÈNCIA!
Us deixo amb el vídeo promocional de la Marxa Independentista de l'11 de setembre, convocada per l'ANC sota el lema "Catalunya, nou estat d'Europa".
El vídeo està realitzat per Lluís Danés i hi surten diferents personalitats de la societat catalana que reciten fragments del poema XXXVIII del llibre "La pell de brau" de Salvador Espriu.