Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 de gen. 2012

127

A casa havíem tingut un SEAT 127... però la notícia no té res a veure amb els cotxes...
127 és el número de notícies que he publicat al llarg de l'any 2011 que acabem de tancar. Una mitjana de 10'5 notícies per mes.
I n'estic més que content... n'estic orgullós!!
I sé que alguns de vosaltres també ho valoreu i ho celebreu perquè m'heu dit que us agrada llegir el que escric. I aquest és el motor principal que em mou a anar publicant notícies regularment i intentar assolir aquestes 10-11 entrades mensuals.

A vegades tinc moltes notícies al cap i fins i tot les vaig escrivint i les guardo i les programo perquè es vagin publicant automàticament en dies successius. A vegades simplement em dedico a difondre continguts interessants que trobo en altres blocs, o al facebook o a al diari ARA o a RAC1 o a la tele... A vegades veig que fa dies que no publico res i em preocupo una mica pensant que pugui haver-hi algú que vagi entrant al bloc i no trobi cap notícia nova. Però finalment sempre acaben sortint temes sobre els quals escriure: una activitat familiar, una reflexió a partir de l'actualitat, un vídeo o cançó per recomanar... I al final cada mes he acabat acomplint l'objectiu.

I he acabat parlant de tantes coses...
Els meus bons propòsits per al 2011, que em posava ulleres, les propietats del somriure, la meva dèria per escriure, el comiat d' "Els Convidats", el meu retorn a la poesia, els "petons de colors" posats dins d'una placa de cava, l'inici del fenomen "Polseres Vermelles", la màgia de Cadaqués, l'intent de descobrir qui eren els meus lectors desconeguts (sense massa èxit), el poder de les abraçades, l'homenatge al meu avi Emili, el pensament positiu de l'Emilio Duró, els meus "mites i llegendes", la descoberta del nou disc dels "Manel" amb el vídeo de la cançó "Aniversari" i la meravellosa cançó "Benvolgut" (que ha estat l'entrada més visitada de tota la història d'aquest bloc), l'estrena de la meva cançó de caramelles "Les caramelles de la canalla", la salvació del Bàsquet Manresa a l'ACB, la polèmica generada pel meu agraïment a l'anterior equip de govern municipal de Calders, el final de la meva treneta, la reacció al moviment dels "Indignats", el boom mediàtic del vídeo "Españistán" i de la cançó "Jenifer" (d' "Els Catarres"), el meu atac de lumbàlgia, la gimcana mèdica arrel de la meva pneumònia a l'estiu, el creuer pel Mediterrani, la cançó del "picalapica", la reacció "Jo no acato" en defensa de la immersió lingüística a l'escola catalana, la medalla d'honor del Parlament de Catalunya al Pep Guardiola, el càncer de la Pilar Tañà, els haikús, les meves manies (sobretot la de com posar el paper de WC), el final d'ETA, el govern unitari de Calders, el meu inici al gimnàs, el Petit Príncep, la relativitat de la mala sort, com visc els nervis a la meva epidermis, la nadala familiar i el seu making off...
VOLDRÍEU DESTACAR ALGUNA DE LES NOTÍCIES DEL 2011??

Faig una mirada retrospectiva i penso que... déu n'hi do!
Jo he après molt i m'ho he passat molt bé compartint totes aquestes informacions i reflexions amb vosaltres. Us agraeixo el fet que estigueu "a l'altre cantó" i que, de tant en tant, em feu el contrapunt amb algun comentari. I espero que al 2012 pugui mantenir el nivell d'activitat d'aquest bloc.
De fet, ja només me'n queden 126... ;-)

5 comentaris:

Miles ha dit...

No pares... sigue, sigue!!!

Bon Any Nou a tots i totes que llegiu aquest blog.

Gràcies Eladi per "regalar-nos" les teves paraules.

Petons de colors.

Miles

Miles ha dit...

Bueno...

Como nadie contesta, vuelvo a escribir lo mismo...
Grrrrrrrrrrrr............

No pares... sigue, sigue!!!

"Bon Any Nou a tots i totes que llegiu aquest blog.

Gràcies Eladi per "regalar-nos" les teves paraules.

Petons de colors.

Miles"

Novament ...petons de colors!!

Miles

Eladi Martínez ha dit...

Miles, tranquil, que la gent està de vacances...
Gràcies pel teu comentari i pel teu suport. A veure si els metges posen fil a l'agulla amb el teu genoll i fins aviat.
Eladi

riki ha dit...

Eladi! jo m'ho passo molt bé seguint el teu bloc i trobo interessants la majoria de les noticies que has penjat; a més a més em dóna la possibilitat d'estar al corrent de moltes de les coses que et passen.
Què destacaria? "les propietats del somriure" , "els poders de les abraçades", "pensament positiu d'emilio duró", perquè?? probablement perquè són notícies que em fan pensar en coses maques que he viscut; les teves paraules fan que pugui trobar dins de tot allò viscut, grans moments!! i això em fa feliç, i això em fa sentir bé.
També destacaria l'escrit referit a "les manies" ! sí, les manies (deixant a banda les obsessives, és clar), trobo que és un tema divertit i que sempre dóna de si! Des d'aquí proposo una segona part del tema i que tots plegats ens deixem anar.

Miles! Feliç any nou per tu també!
les manies

Eladi Martínez ha dit...

Riki, bon any i gràcies pel comentari i per destacar les notícies que més recordes.
Pel que fa a fer una segona part del tema "manies"... no sé si em vaig deixar gaire cosa per dir... però si algun dia se m'encén la bombeta ho podem tornar a intentar. Sobretot m'agrada l'esperit que suggereixes de "tots plegats ens deixem anar"... quan hi ha més interactivitat és més enriquidor i més divertit.
Siau!
Eladi