Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

26 de gen. 2012

Monsieur Cousteau

Tornen ELS AMICS DE LES ARTS!!
Després de l'exitosa gira del "Bed&Breakfast", un merescut descans i la lògica aturada per a la creació i enregistrament del nou disc, ja s'acosta el seu retorn.
El 14 de febrer surt a la venda "ESPÈCIES PER CATALOGAR" però aquest dimarts van estrenar la primera cançó, que és aquesta "MONSIEUR COUSTEAU" que avui us enllaço.

Les primeres sensacions no són pas espectaculars (el llistó està molt alt i sovint costa valorar les coses a la primera escolta), tot i que és veritat que cada cop que la torno a escoltar m'agrada una mica més.
Però ELS AMICS no són pas una promesa sinó que són una rotunda realitat que han demostrat enginy, frescor, bon gust musical, originalitat, espontaneïtat, feeling amb els seus seguidors, directes molt divertits... o sigui que estic segur que el nou disc no ens decebrà.
Aquí tenim la llista de les cançons:
  1. L’affaire Sofia
  2. L’home que dobla en Bruce Willis
  3. Monsieur Cousteau
  4. Els ocells
  5. Louisiana o els camps de cotó
  6. Carnaval
  7. A aquestes alçades de la pel·lícula
  8. Ciència-ficció
  9. Miracles
  10. L’arquitecte
  11. El matrimoni Arnolfini
  12. Tots els homes d’Escòcia
Aquí teniu un enllaç on parlen de la gènesi d'aquesta primera cançó: CLICA AQUÍ.

I aquí teniu la cançó "Monsieur Cousteau", il.lustrada per la foto de la portada del nou disc.


I el 9 de març tenim les entrades per anar-los a veure en directe al Kursaal de Manresa i moltes ganes de veure'ls i de passar-nos-ho molt bé.

2 comentaris:

Susana A. ha dit...

Oooh, quina sort, ja ens explicaràs que tal el 9 de març...
Jo estic impacient per vore el videoclip :D

Eladi Martínez ha dit...

Susana, segurament h ihaurà crònica del 9 de març, però a aquelles alçades ja tindrem el disc gastat d'escoltar-lo i, com tu, jo també tinc moltes ganes de veure el videoclip.
Hi ha "mono" de recuperar el ritme del bloc dels Amics pre-gira B&B...
A revore
Eladi