Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

10 de jul. 2010

Símptomes d'estiu

Deia una cançó: "Love is in the air" (l'amor està a l'aire) i jo ara dia a dia vaig copsant símptomes que em diuen que l'estiu està a l'aire, es pot respirar, copsar, gaudir...

Un bon dia vam muntar la piscina que posem al pati de darrera de casa, on puc gaudir d'un plaer molt relaxant que costa molt pocs diners. No em cal anar a cap balneari, ni a cap Spa, ni fer-me fer massatges de cap tipus... Només em cal entrar dins la meva modesta piscina de plàstic, col.locar-me dins del flotador de propaganda que em va regalar el meu mecànic i deixar-me portar a la deriva amb els ulls tancats. QUIN RELAX!!
I en la foto que il.lustra la notícia encara vaig incrementar la sensació. Si hi pareu atenció veureu que sobre la panxa tinc un bol de plàstic dins del qual hi havia quatre patatones i un got de vermut blanc amb cola ben fresquet... Bufff!! Sobren les paraules!! Per a mi, amb els ulls tancats, era com si m'estés prenent una caipirinha en una platja caribenya de sorra blanca.
Uns dies després ens van venir a instal.lar un tendal per anar completant aquests modestos luxes (quina paradoxa, pot haver-hi luxes modestos?) del pati del darrere de casa. Primer volíem fer-nos-el nosaltres amb l'ajuda d'algun amic, però al final vam anar a una botiga especialitzada i les condicions ens van convèncer. El dilluns passat el van venir a posar. És una pèrgola que permet córrer i descórrer el tendal i que ofereix una confortable ombra quan el castigador sol del migdia no permetia estar al pati. Ara podrem dinar-hi i prendre l'ombra sortint de la piscina...
I aquesta tarda he acabat el curset telemàtic que he fet des de l'1 de juliol i que m'obligava a passar força hores davant de l'ordinador per anar complint els terminis d'entrega dels treballs. Una obligació menys per acabar de desconnectar i lliurar-me als plaers de l'estiu: prendre la fresca i mirar les estrelles, prendre un Jim Beam, tocar la guitarra, llegir, xerrar amb l'Anna, jugar amb els nens...
...De moment diumenge marxem a passar 5 dies a Mallorca. A la tornada ja us ho explicaré...

4 comentaris:

txetxu ha dit...

Quina bona pinta que té el darrera de la casa!!
...m'ho havia imaginat,però les imatges milloren on havia arribat la meva imaginació!!

Fa poc guanyava de 10-0 la platja deserta d'arena blanca amb una caipirinha a la mà!(..a poder ser una d'ilha do mel!,el nom descriu l'illa!!)
Ara la cosa no està per anar a la prorroga,però s'ha igualat molt!!

A disfrutar de l'estiu!

Txetxu

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Sergi:
Ja veuràs que ja hem arribat de Mallorca. També he llegit que has rebut el dvd del concert i me n'alegro molt.
Seguim en contacte.
Bon estiu (hivern per a tu)
Petons.
De colors.
Eladi

Riki ha dit...

Per fi m'he posat al dia!! He començat pel teu últim escrit i després he tirat enrrera (bastant) fins arribar aquí on he tingut un flash-back del que va ser el meu estiu del 2009. Jo tb vaig conviure amb un donut flotant, encara que una mica més gran (t'ho recomano) que em permetia ficar el cul a dins, arrepenjar-hi el cap i deixar penjant mans i cames...QUINA SENSACIÓ!! FLOTAR és el més relaxant per mi i em permet una desconnexió TOTAL. A la platja és diferent pq he d'anar controlant cap on em porten les onades, però m'hi he passat hores senceres. Jo sóc incapaç d'estar gaire estona prenent el sol a la tovallola, però si sóc en un matalàs a l'aigua...el temps es para, GENIAL!!
Tb he tingut altres flash-backs, del teu concert a calders (quan he reescoltat la cançó "la noia del vestit blanc").
M'ha agradat l'escrit de final de curs, de la teva vocació per ser mestre, dels tipus de silenci...en fi, que m'ho he passat molt bé i t'animo (encara que no et fa falta) a seguir.
Per cert, tb aprofito per felicitar-te pel teu 1er aniverssari, TOT UN REPTE.
A reveure

Riki ha dit...

Ei, torno a ser jo. Volia saber, si no es molt demanar, el cost d'aquest tendal. La mare del ramon està pensant en una solució semblant i així es fa una idea.
Em sembla una solució genial i us queda un espai molt aprofitable. A gaudir-ne doncs!