Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

5 de jul. 2010

Animació a la llar d'infants "El Tren Blau"

El dia 1 de juliol la llar d'infants "El Tren Blau" de Calders va celebrar la seva festa de final de curs.
Bàsicament es tractava de fer algunes actuacions musicals per part dels alumnes i d'algún grup d'animació. Els membres de l'AMPA ens van demanar a l'Albert Estrada (pare del Roger i ex-baixista dels Strombers) i a mi mateix (pare de l'Ona i ex-membre de Nàufrags) si els faríem aquest favor i, és clar, els vam dir que sí.

Vam quedar un parell de dies per assajar un repertori basat en les cançons que els nens i nenes havien treballat durant el curs (grans èxits com "El gegant del pi", "Plou i fa sol" o el "Sol, solet"). La gràcia era trobar una mica el punt de cada cançó, amb quin ritme fer-la, com enllaçar-les, què fer-los fer als nens... Mica a mica la cosa va anar prenent forma i vam acabar embastant una actuació d'una mitja horeta que començava amb cançons més tranquil.les i acabava amb danses i un trenet més participatius.

I el dia de la festa va anar tot tal i com ho havíem previst i mica a mica tothom va anar entrant en l'espectacle i participant, de manera que en la cançó final teníem un trenet ben llarg que passava per sota d'un túnel ben llarg i tothom ens va felicitar per com havia anat tot.
Malgrat que no era la nostra especialitat, tothom va valorar la feina que havíem fet i el resultat obtingut...
... doncs perfecte! Tots contents! Nosaltres ens ho vam passar molt bé preparant-ho i tothom va quedar content.

I després una mica de "merendola" i uns inflables per la canalla, tal i com podeu veure en el reportatge fotogràfic.