Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

7 de jul. 2010

"La partida de TV3" amb el Pablo

Ahir, 6 de juliol, vam anar a TV3 a la gravació d'un programa.
El programa es diu "La partida de TV3" i serà un concurs estiuenc que s'emetrà els dimarts al vespre a partir del 20 de juliol.
Hi vam anar perquè el nostre amic PABLO i la seva parella VIOLETA hi concursaven i ens havien convidat. I anar a la tele sempre és tota una experiència... sobretot de resistència.

Ens havien convocat a les 16:00 h. i allà estàvem puntuals com un rellotge. Però no va ser fins passats dos quarts de cinc que ens van començar a atendre. Ens van donar les acreditacions, vam passar per l'arc de seguretat, vam omplir el formulari de cessió dels drets d'imatge i finalment vam poder abandonar el solei per entrar en una sala amb aire condicionat on ens van obsequiar amb unes pastes dolces i una mica d'aigua o cafès. Allà vam tenir temps d'anar coneixent els altres amics de la parella i fer front comú. Finalment vam omplir l'adhesiu que il.lustra la notícia i ens vam assabentar que segurament no sortiríem fins les 22:00 h (amb gran sorpresa nostra ja que el Pablo ens havia dit que estaríem allà de 4 a 7 aproximadament). Trucades d'emergència perquè es cuidessin dels nens i els donessin sopar i... cap a plató.

La gravació del programa va començar sobre les 17:30 h i no va acabar fins a les 21:30 h. Va ser divertit poder veure els entrellats d'un programa: els diàlegs entre el presentador (Javier Estrada) i el seu director a través del "pinganillo", les instruccions del regidor, la feina espectacularment lloable de l'animador del públic (un tal Dídac, divertid i infatigable que ens va entretenir durant totes les pauses que es feien), els talls per a publicitat, les preses que s'havien de repetir per algun error, el treball dels càmeres d'steady-cam (aquelles càmeres semiflotants que van adosades a la persona que les fa anar, mentre un ajudant el va guiant des de darrera, la quantitat de gent que treballa en un programa (maquilladors, vestuari, tècnics de so, càmeres, gent d'atrezzo i decorats...)... Va ser divertit, però també es va acabar fent una mica cansat.

Van entrar com a col.laboradores dels concursants l'Elisabet Carnicer (actual presentadora del TVist) i la Laia Ferrer (reportera de les transmissions de Fórmula 1) i va haver-hi l'actuació estelar del Dani Jiménez (el científic del CosmoCaixa que ja sortia a "El Club" de l'Albert Om fent experiments espectaculars) que va jugar amb els gasos inerts.

Les proves eren les del joc "Parti & Co" (endevinar paraules a través del dibuix o la mímica, endevinar cançons que et taral.legen, el joc de les paraules prohibides...). El Pablo i la Violeta ho van fer molt bé i van anar sempre per davant fins que uns maleïts Teletubbies van permetre a l'altra parella finalista doblar la seva puntuació. Això i els nervis d'última hora van fer que al final perdessin i marxéssim amb una mica de mal regust, però en general va ser una experiència interessant. I per a nosaltres el Pablo i la Violeta són els guanyadors morals!!

Ara només ens falta esperar el 20 de juliol en que ens podrem veure per la tele i comprovar les diferències entre la gravació i el producte final que s'emetrà.

2 comentaris:

Anna ha dit...

Nen, que ja has explicat el final de la peli, no???

Miles ha dit...

Vaig començar a mirar el programa...

Si arribo a saber que èreu allà... "me lo zampo entero".

Crec que vaig estar uns deu minuts.

Enhorabona!!

La Montse comença les vacances demà i marxarem al parador nacional.

Bones vacances i molts petons de colors.

Miles