Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

20 de juny 2010

Una cançó d'estiu

Estic a punt d'acabar el cole!!
Arriba l'estiu!!
I tot això ha coincidit amb el fet que la revista Enderrock (que compro cada mes) amb el darrer número ha encartat un Cd dels BÚHOS que s'anomena "Gratis hits". I m'han agradat!!
Són un grup rockero i festiu, de la família dels Strombers o altres grups que toquen bàsicament per passar-s'ho bé i que fan passar-ho bé als qui els escolten. Músiques canyeres i enganxoses, lletres divertides però enginyoses i no massa preocupacions.

Vàries cançons m'han agradat ("Dansa de l'esperança", "Nen dels 80"...), però n'hi ha una que m'ha agradat especialment i es diu "MINUT 92". Fa una comparació entre una relació de parella i el món del futbol (abundant en aquell camí que ja van tocar ELS AMICS DE LES ARTS amb el seu "4-3-3"). La lletra és divertida. La música és de rumbeta. Fa estiu.

La pots escoltar una i altra vegada i mentre ho fas tens un mig somriure a la cara i tot ho veus d'un altre color.
A la tornada diu:

"...I avui m’has dit que marxes a cau d’orella,
que pagues la clàusula de rescissió,
m’has ensenyat cartolina vermella
i m’has engegat camí del vestidor...
"

A mi m'agrada i espero que a vosaltres també. És el meu regalet del cap de setmana.

2 comentaris:

Txetxu ha dit...

Bon dia germanet!

Si senyor!
...que bo començar el diumenge al mati(7h45)amb un somriure i assegurant els peus i les cames perque"demanen la independència"...i marxen sols!

Gràcies per regalar-nos trossets de cultura alternativa al teu bloc,ja que penso que si no fós aqui,mai hauria escoltat aquesta música com molt bé dius...de festa!(no sé si porto 4 o 5 vegades escoltant aquesta música,i és veritat...no cansa i el somriure no desapareix!)

En temps de Copa del món,aquesta em sembla una frase que s'aproxima molt a la realitat...
"Dius que lo meu no té remei
...que la pilota m'ha afectat el cervell"
Al Brasil on el futbol és una de les més grans"religions"(juntament amb el Carnaval!)a l'hora del partit el pais para per seguir el joc davant el televisor.
Estem unes dues hores en"pause"i després d'aquest temps,no sé qui(?)..però algú apreta el"play"i amb aquella calma tot torna a començar!

...una cosa curiosa per veure i per viure!

Bon diumenge!...bones i merescudes vacances!

Ah!...accepto el convit i ens trobem per pendre alguna cosa(jo em demanaré un havana club amb cola)a la plaça dels Grocs!...;-)

Txetxu

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Txetxu, lector fidel.
Si vas al link de la web dels Búhos (clicant dins de la notícia hi aniràs a parar) pots escoltar totes les cançons del cd i segur que t'agradaran. I de passada també pots clicar a l'enllaç de la "4-3-3" d' ELS AMICS DE LES ARTS que també està molt bé.
Apa, jo, al contrari dels teus compatriotes brasilers, estic totalment desconnectat del mundial de futbol i gairebé només sé que "la roja" va palmar el primer partit.
Fins aviat!
Eladi