Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

11 de febr. 2010

Concert d'ASSTRIO +2: impressionant!!

Avui he anat de concert!
Al Kursaal tocaven els Asstrio amb una formació ampliada amb un segon bateria i un percusionista.
Sembla com si els conegués de tota la vida i la veritat és que no els havia sentit mai, però sabia que eren molt bons músics: Santi Careta a la guitarra, Santi Serratosa a la bateria i Arecio Smith als teclats. I imaginava que aquest formació amb la percussió reforçada (Dídac Fernández a la segona bateria i Joaquín Arteaga a la percussió) podia oferir un bon concert i... ha estat espectacular.

Fan una música total, a cavall entre el jazz, el funk i altres estils que no us sabria explicar (el groove, el house...). Són uns músics boníssims, però potser el que et fa passar millor l'estona són dues coses que es poden captar sense entendre de música: l'energia i la comunicació.

Ha estat una descàrrega d'energia espectacular, hi ha hagut moments d'electricitat total i passatges més melòdics, però el duel entre els dos bateries ha estat un espectacle d'una plasticitat i contundència intensíssimes durant tot el concert.
I els somriures que intercanviaven entre ells... Veure com els músics s'ho passen bé i es comuniquen entre ells mentre toquen (amb gestos, amb mirades, amb somriures) és una de les sensacions maques que conec i que fan que gaudir de la música en directe sigui un dels plaers que procuro no deixar-me perdre.

M'ho he passat molt i molt bé.
I sé que no serà el mateix, però, com que segurament molts tampoc no heu sentit mai en directe els Asstrio, almenys us deixo amb una petita mostra.
Gaudiu-la!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs sí,per no haver escoltat mai els Asstrio,estan la mar de bé i me n'alegro que disfrutessis de l'experiència.Amb qui vas anar al concert?

Eladi Martínez ha dit...

Hola, Anònim.
No sé qui ets, però m'alegro que t'hagi agradat el tastet dels Asstrio. I per cert, vaig anar-hi sol.
Eladi