Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

6 de jul. 2022

13 anys del picalapica

Fins ara el dia 1 de juliol sempre publicava puntualment una notícia fent-me ressò de l'aniversari d'aquest bloc.

Però els temps i les circumstàncies van canviant i ara ja fa força temps que el bloc ha deixat de ser el que era. Ja no hi ha una desena mensual de notícies, reflexions i recomanacions. Ara a vegades només hi ha el conte mensual i, de tant en tant, una reflexió que bàsicament faig per a mi en veu alta, per deixar-la recollida aquí i poder-la recuperar anys a venir, com si d'un quadern de bitàcola es tractés.

Així doncs la notícia de l'aniversari surt publicada gairebé al cap d'una setmana de la data de l'1 de juliol, però tan se val, segueixo sentint-me orgullós del que ha suposat per a mi aquest bloc que ja té 13 anys de vida.

I de fet m'agradaria, durant aquest estiu publicar-hi algunes notícies que ja haurien d'haver estat publicades, però per a les quals no he trobat el moment.

Si a hores d'ara encara hi ha algú que treu el nas per aquí: gràcies. 

Aquests són, ara, els tractes. Ni millors ni pitjors: diferents!

4 comentaris:

Miles ha dit...

Moltíssimes felicitats!

Endavant!

Miles

Eladi Martínez ha dit...

Moltes gràcies, Miles! En vida teva!

Roger Berenguer ha dit...

Per molts anys mes! Els acèrrims aquí estarem!

Eladi Martínez ha dit...

Moltes gràcies, Roger. Encara quedeu alguns i condicionals...
Una abraçada!