Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

14 de jul. 2020

Comunicat de la família Careta



COMUNICAT DE LA FAMÍLIA CARETA 
RESPECTE DE LA REOBERTURA DEL CAS JUBANY

Respecte de les recents declaracions en que els representants de la família Jubany han anunciat que han presentat nova documentació als Jutjats per demanar la reobertura del cas Jubany, la família Careta volem dir que:
  1. Fa temps que estem treballant amb un equip multidisciplinar que engloba juristes, criminòlegs i diversos especialistes per poder demostrar la innocència de la Montse Careta.
  2. Considerem que la Montse Careta va ser també una víctima, com l’Helena Jubany, d’una o vàries persones que, a dia d’avui, segueixen fent la seva vida en plena llibertat.
  3. Esperem que la causa finalment es reobri i es puguin investigar amb profunditat i els mitjans actuals, aquells fets que en el seu dia van ser objecte d’una investigació i instrucció insuficients.
  4. Si es donen aquests condicionants esperem que arribi el moment de poder personar-nos com a acusació particular contra l’autor o autors de la mort de l’Helena Jubany, per la possible inducció al suïcidi de la Montse Careta.
  5. Agraïm tota la difusió i repercussió del cas arrel de l’emissió de diferents programes de ràdio i televisió (en especial el “Crims” de Catalunya Ràdio i posteriorment de TV3), la feina dels professionals que hi han treballat i el suport de totes les persones que s’han posat en contacte amb nosaltres. Esperem que el temps faci justícia amb la Montse Careta i demostri la seva innocència.


13 de juliol de 2020

3 comentaris:

Judit Martinez Codorniu ha dit...

Vaig veure el programa de TV3 fqas,em va agradar de nou,la introducció,molt dinàmica,com si estiguéssim dins una cartellera molt gran carregada de xinxetes i Post-its per tenir clara la cronologia......
Després les pressumptes noves proves que suposo que no poden comentar i tot d'informació de que sembla que hi ha persones que han perdut pors,sembla que hi ha noves proves i espero que obrir el cas O no no depengui del jutge Horacio perquè aquí hi ha cosetes que patinen.....
Tota la força,moral i suport a aquestes famílies que fan TAN que mereixen justícia!! Ànims!!

Eladi Martínez ha dit...

Moltes gràcies, Judit. a veure si per fi podem passar pantalla!
Eladi

Unknown ha dit...

Molta sort, i que la veritat surti als llum. Salutacions company.