Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

23 de gen. 2020

10 anys del meu últim concert

L'agenda diu que avui fa 10 anys...
El 23 de gener del 2010 vaig fer el meu últim concert, un concert molt especial. "Concert de cantautor amb Eladi Martínez" anunciava el programa de la festa major d'hivern de Calders. I allà al Centre Cívic del meu poble, envoltat de família, amic i veïns, vaig fer el primer concert des de la mort del Josep Vacas (Nàufrags) i l'últim que he fet  mai.
I m'ho vaig passar moooolt bé!
Va ser una experiència genial que mai no oblidaré i avui vull recordar-la amb un parell de vídeos de 2 de les cançons que vaig interpretar: "Princesa" i "La noia del vestit blanc" i l'enllaç a la crònica del concert.

Gràcies a tots els que vau fer-ho possible!




4 comentaris:

Judit Martinez Codorniu ha dit...

Jo també me'n recordo.Vam anar Jana,Olga,Raquel,pare i jo a sopar al Racó del Pou,vam venir,vaig saludar al Lluis Cerarols.....i vam passar una estona genial amb un monóleg genial introductori on agraïes les persones que estàvem allà tenint en compte que era un nlm desconegut:Eladi Martínez!!
Va ser una gran vetllada,recordo l'Anna a primera fila envoltada d'amics....
Ens apuntem al següent concert:jo la primera!!

Pablo ha dit...

La noia del vestit blanc. Sempre he admirat com escrius i com m'hauria agradat que hagessis estat el meu mestre de primaria per haver pogut caminar en el món de l'escriptura i la música. Però els meus mestres no es deien Eladi.

Miles ha dit...

Oleeeeeeeeee Pablooooooo

Eladi Martínez ha dit...

Judit, Pablo, Miles... només uc dir una cosa: MOLTES GRACIES!
Una abraçada!
Eladi