Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

7 de gen. 2020

Reis 2020


Ja ha passat el Tió, l'Arbre de Nadal i els Reis...ja han passat els regals. I, a part d'algun regal del gènere tèxtil i algun val per a un viatget que farem més endavant, els meus regals, com sempre, han estat llibres, còmics i discos. I un extra final!

Com a còmics:
  • "El crim de la Seu" de Galdric i Rana. Una història divertida i imaginària basada en els llocs i personatges típics i tòpics de Manresa
  • "Paul ha muerto" de Baron i Carbonetti. Una història que es basa en la llegenda que Paul McCartney va morir i van posar-hi un doble al seu lloc... Una explosió de color i sensacions!

Com a llibres:
  • "La capsa vermella" d'Antoni Campañà. Un gran document històric i gràfic sobre la Guerra Civil i a partir de les 5000 fotografies d'Antoni Campañà que accidentalment es van trobar amagades en dues capses (vermelles).
  • "Les paraules inútils" de Marc Artigau. Un recull dels millors microcontes que el gran dramaturg explica cada dia al matí als oients de RAC1.
  • "Uni-Versos Silvestres" de Dani Flaco. El primer recull de versos del cantautor de L'Hospitalet.

Com a discos:

  • "Al alimón" de Dani Flaco. Recull dels seus darrers grans èxits interpretats en format de duet amb alguns dels grans cantautors de la seva generació (Manolo García, Santi Balmes, Pedro Guerra, Ismael Serrano, Alvaro Urquijo...)
  • "Per la bona gent" dels Manel. El seu darrer disc amb un grapat de bones cançons que s'han d'escoltar amb calma uns quants cops per anar-ne valorant les virtuts.
  • "Tributo a Sabina" de diversos artistes que versionen cançons de Joaquín Sabina.

I com a extra final, els Reis ens han portat la subscripció a Netflix!
A casa mirem molt TV3 i ens agraden força dels seus programes (El Foraster, Polònia, Sense Ficció, Al cotxe, Trenta minuts...), però quan no ens motiva el que ofereixen a TV3 ens costa molt trobar alguna cosa que ens agradi a les altres cadenes.
I, en canvi, quan hem ensopegat una bona pel·lícula i l'hem vista en família, han estat estones molt agradables que hem compartit plegats, desenganxant-nos cadascú de la seva pantalleta individual. Així que ens hem fet passar Netflix per fomentar aquestes estones i ara us faig una petició: quines pel·lícules i sèries ens recomaneu que valguin la pena per posar a la llista de les que anirem veient quan no trobem cap altra cosa que ens faci el pes?
Gràcies per les vostres recomanacions i bona entrada d'any!

3 comentaris:

Andréa ha dit...

katalonski em TV 3 es molt guai. E Netflix um espanhol Viver Duas Vezes, Vis a Vis, Lá Casa De Papel, recomendação de Sergi

Andréa ha dit...

Em TV3 Cases de Algu

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Andrea,
els programes de TV3 ja els veig en directe. "Vivi dos veces" la vam veure l'altre dia. "Vis a vis" i "la casa de papel" m'ho poso a la carpeta de tasques pendents.
Eladi