Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

22 de jul. 2019

"Todo lo que me enseñaron los niños"

El vaig trobar de casualitat saltant de vídeo en vídeo.
És un anunci del BBVA, però és deliciós escoltar les anècdotes del professor madrileny José Antonio Fernández Bravo, amb la seva sensibilitat i sentit de l'humor. Escoltant-lo aprenem sobre les diferències entre el que nosaltres volem ensenyar i el que els alumnes realment entenen i aprenen. I, sobretot, la importància d'ESCOLTAR les respostes dels nens i el seu mètode de raonament, per adaptar el nostre aprenentatge i no pas voler que ells simplement acabin dient les que nosaltres considerem que són les "respostes correctes".
Si teniu 7'10'' per dedicar-li, no us decebrà.

2 comentaris:

Miles ha dit...

Ja t'ho vaig dir...
És el nostre recordat i estimat Carles Capdevila en versió espanyola.
I quànta raó té!!
Gaudiu de l'estiu.

Miles

Eladi Martínez ha dit...

Miles, de seguida que el vaig veure vaig pensar en tu perquè vivim i sentim l'educació de la mateixa manera i sabia que t'agradaria. i també em va fer pensar en l'enyorat Carles Capdevila... tots els mestres l'haurien de veure i reflexionar-hi una mica.
Salut i petons de colors!
Eladi