Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

11 de des. 2018

L'SJD Pediatric Cancer Center es fa realitat

Em faig ressò d'un vídeo que m'ha arribat anunciant-me que el SJD Pediatric Cancer Center (centre oncològic infantil de Sant Joan de Déu) ja és una realitat. Aquell projecte apadrinat per Leo Messi i l'eslógan "Per als valents" ha recaptat fons suficients per fer-se una realitat i es començarà a construir al costat de l'Hospital d'Esplugues i tenen previst que entri en funcionament el segon semestre del 2020.
I ho comuniquen amb un bonic vídeo protagonitzat per un nen malalt i la colla castellera dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú.
Al final del vídeo us ofereixo el text d'agraïment que l'acompanya...

Me n'alegro molt!


Gràcies a tots els que ens heu ajudat a fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d'Europa. Entre tots, ho hem aconseguit. A partir d'ara totes les donacions #ParaLosValientes es destinen a finançar tractaments per a infants sense recursos de països menys afavorits, seguir avançant amb nous assaigs clínics i facilitar l'allotjament, la manutenció i tot el suport emocional necessari per als nens i nenes amb càncer i les seves famílies.