Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 de des. 2018

El "cas Careta" a Radio Sabadell

El 4 de desembre a Ràdio Sabadell van dedicar una hora de programa a parlar del cas Careta o si ho preferiu de l'assassinat de l'Helena Jubany.
Hi van participar, familiars de l'Helena Jubany, familiars de la Montse Careta, periodistes, criminòlegs i lingüistes forenses i curiosament hi va haver coincidències en la majoria de les conclusions: la investigació es va fer de manera molt millorable, jutges i investigadors s'anaven culpant de no poder anar més enllà i efectivament no es va anar més enllà, la Montse no va escriure els anònims i és més que dubtosa la seva participació en l'assassinat, com a mínim una persona tenia pràcticament els mateixos motius que ella per haver estat investigat i fins i tot empresonat, els assassins de l'Helena segueixen campant lliures per Sabadell...
Els lingüistes forenses van fer una crida a rebre escrits dels possibles sospitosos per fer-ne estudis comparatius i es reclama qualsevol pista que permeti reobrir el cas, ara que falten un parell d'anys perquè prescrigui.

Us deixo l'enllaç al podcast perquè pugueu escoltar l'interessant programa:



2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Sort, a veure si el final es poden seguir noves pistes i escatir qui ha estat el veritable assassí per exonerar a la Montse de tota culpa, i que lea seva família i amics us pugueu treure aquesta llosa del damunt!

Eladi Martínez ha dit...

Tan de bo, Roger, tan de bo... mai s'havien mogut tantes coses com ara, però no sé si seran suficients...
Eladi