Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

23 d’oct. 2018

Fira de Consum Republicà

El passat dissabte 21 d'octubre de 2018 es va produir a Manresa la 1a Fira de Consum Republicà, organitzada pel CDR-Manresa i l'ANC-Manresa.
L'objectiu era informar de les propostes de diverses companyies de comunicacions i energia que tenien uns trets en comú: arrelades al territori, respectuoses amb el medi ambient i socialment responsables, per potenciar l´economia del país i així lluitar contra les empreses de l´IBEX35.

Arrel de l'1 d'octubre i la declaració d'independència, quan l'Estat Espanyol va pressionar les grans empreses de l'IBEX35 perquè canviessin de seu social i marxessin de Catalunya, es va veure que aquestes grans empreses estaven totalment vinculades i sotmeses a les ordres del Govern espanyol. 
Per això, des de les entitats sobiranistes s'ha anat insistint que una bona forma de fer República és migrar d'aquestes companyies de l'IBEX35 (que sovint treballen en condicions pràcticament de monopoli i ofereixen un servei personal molt deficient i fins i tot unes condicions econòmiques força millorables) cap a empreses catalanes que hagin mostrat la seva fidelitat al nou projecte de país i no estiguin sota les ordres de l'Estat Espanyol.

La 1a Fira de Consum Republicà va ser tot un èxit, amb grans cues al llarg de tot el dia davant les parades de Catgas, Factorenergia, Somenergia, Aspwifi, Fibracat i Goufone. Els organitzadors van valorar que gairebé 600 persones van fer efectiu el canvi de companyia i ja es plantegen noves fires dedicades al sector financer i l'alimentari.

Aplaudeixo aquesta iniciativa i animo tothom a fer efectius aquests canvis que són bons per a la butxaca, per a l'ecologia i per al país. Nosaltres ho vam aprofitar per dir adéu a Endesa i acollir-nos a Somenergia i, sentint el que diuen tots els que ja han canviat anteriorment a aquesta companyia, estem molt il·lusionats amb el canvi efectuat.

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Esperem que serveixi d'alguna cosa.

Eladi Martínez ha dit...

Pagarem una mica menys, potenciem l'ús d'energies renovables i ens desvinculem de grans empreses dependents del poder de l'Estat Espanyol... Em sembla que és una jugada de totes totes guanyadora...
Eladi