Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

12 d’abr. 2018

A l'escola ens hem inventat dos jocs!

Aquest any al col·legi Oms i de Prat participem al Concurs Tísner de Creació de Jocs en Català. Hi he participat amb les 2 classes de 6è i a les hores de català hem anat fent tot el procés per inventar-nos un joc totalment original. Des de la idea inicial, fins a detallar les normes, els elements del joc, dissenyar el tauler... un llarg procés que ha estat molt interessant, motivador i enriquidor i que he volgut resumir en aquests 2 vídeos.
Així que aquí us presento els 2 jocs: el PARKOUR DE PARAULES (6A) i el MONOPARAULES (6B)


3 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Genial Eladi, quan nosaltres anàvem a "cole" no fèiem aquestes coses tan "guais". Ets un "profe" collonut; ara que m'imagino la feinada que hi ha darrera i "flipo!" I més havent de coordinar dues classes alhora amb dos projectes diferents, "chapeau"! Ets un crack! Espero que s'enduguin algun premi, perquè és molt bona la iniciativa!
I flipo també amb les facilitats de l'escola, una impressora 3D, no ens estem de res!
Enhorabona, i sort!

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Roger.
A l'escola sempre s'han fet coses guais, en funció de l'època que es viu. Segur que a la Flama fèieu virgueries...però el Concurs Tísner encara no existia...
No crec pas que sigui un profe collonut, però intento passar-m'ho bé a la feina i que els alumnes també s'ho passin bé i aquest repte de participar al concurs Tísner ha estat molt motivador i enriquidor.
I, sí, això, sí... hem pencat de valent tots plegats, això t'ho puc assegurar...
A veure que te n'explica el Marc...
A reveure!
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

El punyetero no ens va explicar res fins que ja ho teníeu fet, però si que s'ho va passar bé, si!
A veure si aconseguiu algun premi, és molt i molt xulo!
A reveure!
P. d C.