Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 d’abr. 2018

Demà pots ser tu + Los Borbones son unos Ladrones

Necessitem defensar amb urpes i dents la LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ com un més dels drets civils que intenten trepitjar-nos.
Per això avui em faig ressò i comparteixo 2 vídeos per demostrar tot el meu suport amb aquestes iniciatives.

1.- DEMÀ POTS SER TU
Una campanya d'Òmnium Cultural, juntament amb 4 entitats més  per denunciar la "vulneració de drets i llibertats" que està protagonitzant l'Estat a Catalunya i avisar que la seva "repressió" pot arribar a qualsevol ciutadà.



2.- LOS BORBONES SON UNOS LADRONES
S'ha estrenat el vídeo de la cançó "Los borbones son unos ladrones", en què participen 13 artistes del món del rap (Elphomega, Machete en Boca, Frank T, Homes i Dones Llúdriga, La Raíz, Ira, Los Chikos del Maíz, Tribade, Def Con Dos, Noult, ZOO, Rapsusklei i Sara Hebe) per reivindicar el dret de llibertat d’expressió i condemnar la repressió contra el raper mallorquí, però també contra Pablo Hasél i La Insurgencia.

El vídeo s’ha enregistrat a la presó Model de Barcelona i, a més dels cantants, hi participen bandes i artistes que reivindiquen el dret de llibertat d’expressió, com ara Txarango, Gossos, KOP, Pirat’s Sound Sistema, Smoking Souls, El Niño de la Hipoteca, la Companyia Elèctrica Dharma, Rapapunkas, Raska, Subversa, Bonobos, Siroll o Fetitxe 13.

El projecte ‘Los borbones son unos ladrones’ és una iniciativa que s’afegeix al seguit d’accions que el col·lectiu #NoCallarem coordina en solidaritat amb els represaliats i en favor de la llibertat d’expressió.


5 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Al final no hi hauran prou presons per tants delinqüents com som!

Pons ha dit...

Si et taquen el blog per apologia del terrorisme jo no et conec

Eladi Martínez ha dit...

Roger, moments excepcionals en què l'animal ferit és molt perillós. Cal esperar una mica més i a veure si comencem a fer el tomb...
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

pons007??
Si, agente, lo conozco... La verdad es que tiene unas ideas muy peligrosas y no duda en difundirlas a través de las redes sociales... Sí, sí, tengo sus datos... tome nota...
https://pons007.wordpress.com
...Nada... a mandar...

jejeje...

Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Estan molt malalts d'odi i molt desquiciats, esperem que se'ls comenci a girar en contra aviat.