Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

4 d’ag. 2016

2 experiències molt recomanables

Cada any per l'aniversari de casats intento sorprendre l'Anna amb algun regal inesperat i aquest any la vaig portar a Baecelona i vam gaudir de 2 experiències que ens van agradar molt i m'ha semblat que valia la pena compartir aquí.

1.- ROOM ESCAPE
Aquesta és una activitat relativament recent. Es tracta d'entrar en una habitació i resoldre un misteri a partir de trobar i interpretar diferents pistes i enigmes. Quan entres la porta queda tancada i tens 60 minuts per aconseguir obrir-la, si resols totes les pistes i enigmes.
Vam anar a la sala ROOMIN (a Gràcia, darrera de la Plaça del Diamant). Allà l'activitat està ambientada en el món de la màfia i vam entrar al cau d'un mafiós per trobar les pistes que l'incriminessin. Anàvem trobant claus, trossos de mapa, missatges incomplets i diferents objectes que mica a mica anaven encaixant per anar-nos descobrint més informació. En tot moment el "director del joc" ens anava controlant a través d'unes càmeres i ens donava ajuda extra si ens veia encallats.
Ens ho vam passar molt bé i ens han quedat ganes de repetir ja que ara mateix hi ha moltes sales on jugar a aquesta activitat. Sense anar més lluny , a Manresa ja n'hi ha 3.
Us deixo unes fotos:




2.- PALAU REQUESENS
Aquest és un palau medieval que es troba prop de la Plaça de Sant Jaume i actualment és un recinte privat que acull la Seu de la Reial Acadèmia de les Bones Lletres.
El Palau Requesens es originari del s.XIV i es va construir a partir d'una torre i part de la muralla de Barcelona. En el seu moment era un dels primers edificis que es veien des del port i ocupava una sisena part de la totalitat edificada de la ciutat.
Ens van explicar això i la fascinant vida d'Isabel de Requesens, virreina de Nàpols. I vam poder accedir a totes les estances, inclosa la torre de guaita i la terrassa, des d'on es veu tot el barri gòtic.

El programa inclou la visita guiada, diversos espectacles i un sopar medieval:



I el menú medieval és el següent (tot boníssim!):


Ens va agradar tot molt i per això em permeto recomanar-vos aquí.
Us deixo un grapat de fotos per acabar-vos de convèncer:

1 comentari:

Anna ha dit...

Un dia molt aprofitat i unes experiències molt xules i recomanables.Fantàstic... Moltes gràcies...