Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

3 d’abr. 2016

No us he oblidat

Al mes de març tinc 2 comiats molt importants de la meva vida:
El dia 16 de març de 1995 em va deixar el meu avi Emili Codorniu.
El dia 26 de març de 2001 em va deixar el meu amic Josep Vacas.

Ha passat ja el mes de març i he anat prou de bòlit per no parar-me a fer aquesta notícia en el dia que tocava, però vaig pensar que el record i l'agraïment no tenen data de caducitat i que podia fer-los aquesta notícia qualsevol altre dia que trobés el moment i la inspiració.

Han estat dues persones molt importants a la meva vida perquè de les dues vaig aprendre molt, a les dues les vaig estimar i admirar i amb les dues vaig passar molt bons moments que han quedat per sempre a la motxilla de les coses que he anat vivint a la vida.
Dels dos vaig aprendre molt sobre l'amor per la cultura, per la natura, per la música i per la llibertat. Dels dos vaig aprendre una estranya barreja entre ser molt generós, però al mateix temps, en moments, ser egoista i mirar per un mateix.

Avi i Josep, sempre que penso en tots dos, ho faig amb un somriure i agraïment i gràcies a aquest record tan positiu que vau deixar-me seguiu vius, de la manera que es pot transcendir la pròpia mort, quan has aconseguit il·luminar la vida de les persones que t'estimaven.

Moltes gràcies per tot el que em vau donar!
 Per tot!
Per sempre!





7 comentaris:

Ona ;) ha dit...

Que bonic...petons de colors!

Anna ha dit...

Grans persones que guardem dins el nostre cor.
Petons de colors allà on sigueu...

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Ona.
Gràcies, Anna.

Petons de colors per a totes dues!

Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Un recordatori molt bonic Eladi.

P. d C.

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Roger

P. d C.

Eladi

Miles ha dit...

Molts petons de colors a la notícia i al record.
Una abraçada a tots tres.
Miles

Eladi Martínez ha dit...

Moltes gràcies, Miles!
P. de C.
Eladi