Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

5 d’abr. 2016

"Use your smile" (Ramon Mirabet)

El nou disc del Ramon Mirabet ("Home is where the heart is") és la bomba!
Positiu, desprèn ritme, bon rotllo i rialles.
Ja sabeu que vaig anar al concert de presentació a l'Apolo i m'ho vaig passar mooooooolt bé i, d'entre totes les cançons, en destaco una que cada cop que la sento em fa venir immediatament un somriure, energia, ganes de ballar o de picar de mans i ganes de menjar-me el món.

Es diu "Use your smile" (utilitza el teu somriure) i crec que el diàleg que va fent el cantant i la banda al llarg de la cançó homenatja uns quants cantants (James Brown, Freddie Mercury , Ray Charles, Frank Sinatra, The Beatles...).

Sigui com sigui, no cal entendre res, ni buscar-hi res... només deixeu-vos portar, gaudiu-la i... utilitzeu el vostre somriure!

Uaaa, uaaa, uaaaa!!!

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Molt i molt bo, si senyor Eladi!

Eladi Martínez ha dit...

Seeeeeeeeeeeeee!!
Uaaa, uaaa, uaaaaa!!!

Brutaaal!!

Eladi