Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

18 de gen. 2016

El millor de luxar-se un dit

Realment no hi ha massa res de bo en fer-se una luxació en un dit.
És dolorós. És incapacitant. Afecta la logística familiar.
Però...
... posats a buscar-hi alguna cosa bona, quan em van enguixar la mà va passar una cosa interessant...

Quan els alumnes de l'escola em van veure arribar amb aquell guix tan blanc a la mà de seguida em van demanar si m'hi podien posar la signatura. Jo vaig pensar en la possibilitat de portar el típic guix ple de signatures i dibuixets i no em va motivar gaire la idea.
Sobretot perquè me n'havia vingut una altra al cap...
Quan vaig arribar a casa, els vaig explicar la meva idea al Roc i l'Ona i tots ens vam engrescar i ens vam posar mans a la feina.
El Roc va anar a l'ordinador, amb el cercador de Google va buscar una foto d'una radiografia de la mà esquerra i ens la va imprimir.
Llavors l'Ona, amb la meva supervisió i col.laboració, va anar dibuixant sobre el guix els ossos de la mà que devia haver-hi sota el tros que està cobert de guix. Vam anar dibuixant, esborrant i redibuixant fins que vam quedar satisfets amb la versemblança del dibuix.
I llavors jo vaig anar resseguint-los amb un retolador i omplint de color negre tots els espais entre os i os, de manera que el guix ha quedat "tunejat" com si fos una radiografia.

Nosaltres estem encantats del resultat final i la majoria de gent que l'ha vist ens ha felicitat per la idea i la realització.

És molt millor que dur-lo ple de signatures i dibuixets, no?
L'obra d'art efímer estarà exposada fins l'1 de febrer... jejeje...




11 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs m’agrada, però no fins al punt de luxar-me un dit per portar-la...

Roger Berenguer ha dit...

Ets de les poques persones que conec que poden donar un gir positiu a quasi totes les coses que, d'entrada, a tots ens desesperarien. Ànims amb la recuperació i segueix amb aquest bon humor!
P. d C.

txetxu ha dit...

...digue-li al Roc que vagi buscant al google una foto de la radriogafia d´una rotula...
Txetxu

txetxu ha dit...

Ah!!...la idea i el resultat final ens ha encantat!!

Eladi Martínez ha dit...

pons007, celebro que t'agradi i entenc perfectament que, per molt que t'agradi, no estàs disposat a lesionar-te per lluir-ho... T'asseguro que jo no em vaig lesionar expressament per poder lluir aquest guix...
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Roger,
gràcies per les teves positives paraules. Estic fins al gorro del guix i de donar tanta feina a l'Anna, però almenys puc "fardar" de guix original... quin consol tan pobre, eh? jejeje...
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Txetxu!!
Això vol dir que ja tens diagnòstic? Una fractura de ròtula? No crec perquè ja hauria sortit en alguna radiografia antrior, no? Ja ens mantindràs informats... Gràcies pel comentari...
Eladi

Anna ha dit...

Cal reconèixer que és molt original....no esperava menys de tu...fins i tot un guix DESIGUAL....per anar contracorrent a la resta del món....jajaja

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Anna, però em sembla que per molt que t'alegri la vista no compensa dels maldecaps que et porta...
grrr... I'm sorry!

Eladi

Sabina Redondo ha dit...

Molt guapo el dibuix del guix!! Orgull de papa portar-lo!
Cuida't molt Eladi, fes bondat!

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Sabina!
Eladi