Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

26 de nov. 2015

Més serveis mínims

No tinc temps!
Dues cosetes.
Una cançó de fa molt temps que avui he tornat a escoltar i m'ha donat molt bon rotllo: "En Pere Gallerí" dels Pomada: divertida, festiva, amb instrumentació tradicional i revisió de ritmes i lletres.


Dissabte hi ha la final del concurs "Oh happy day" a TV3. Hi ha una de les corals finalistes que a casa ens agrada molt. En part perquè som família d'un d'ells (Oriol Quintana, el baix), però sobretot perque trobem que ho fan molt bé.
Doncs res, que si no sabeu què fer, els podríeu votar, no?


Aquesta va ser la seva primera actuació al programa, que ens va deixar bocabadats i impressionats!!

4 comentaris:

MARIA DOLORS ha dit...

Si si Eladi ho fan molt bé, qué tinguin sort i ja veurem el final el próxim dissabte. Petons de colors

Josep i Mª Dolors

Anònim ha dit...

Si que surt guapa la canalla d'avui en dia

Roger Berenguer ha dit...

No he seguit mai OHD, però m'he assabentat que el vostre cosí ha guanyat amb el quartet Mèlt, així que moltes felicitats per la part que us toca!

Eladi Martínez ha dit...

Maria Dolors, pons007, Roger, moltes gràcies per seguir fidels al picalapica malgrat els "serveis mínims" i fins i tot col.laborar-hi en forma de comentaris.
I, per cert, l'enhorabona al QUARTET MÈLT!
Eladi