Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

24 de nov. 2015

Carles Capdevila

El Carles Capdevila avui m'ha "tocat" per partida doble.
Si encara hi ha algú que no el coneix heu de saber que és un excel.lent periodista, escriptor brillant i persona intel.ligentíssima de gran sensibilitat.
Ha estat durant 5 anys director del diari ARA, el "meu" diari. I com a periodista ha fet programes dedicats a l'educació tant a la ràdio com a la tele.

Doncs bé, resulta que per una banda avui li entreguen el premi Marta Mata 2015, un premi que li ha atorgat l'Associació de Mestres Rosa Sensat per la seva contribució al món de l'educació, un premi merescudíssim que l'any passat van atorgar a l'excel.lent pedagog italià Francesco Tonucci. (veure notícia)

I d'altra banda, m'assabento que d'aquí 4 dies deixarà la direcció del diari perquè fa temps que està lluitant contra un càncer i sembla la millor decisió per a tots. I per acomiadar-se ha enregistrat un vídeo llegint el seu parlament de comiat davant dels treballadors de l'ARA, un vídeo deliciós en que demostra qui és i com és i en què demostra l'estimació i respecte que s'ha guanyat de tots ells, tot i ser el seu cap.

Us enllaço aquest vídeo, felicito el Carles per ser com és i li desitjo de tot cor i egoistament una llarga vida per poder seguir gaudint del seu talent, la seva intel.ligència i la seva sensibilitat.

Per molts anys, Capde!!

3 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

L'Ara també és el "meu " diari i comparteixo amb tu el gaudi de llegir els articles del "Capde". Com tu dius, espero que guanyi aquesta batalla i pugui seguir donant guerra durant molt temps més. Ànims!

Anna ha dit...

Ondia...quin home..! Quina sensibilitat..que bé que parla...quina gran persona...molta sort i ànims

Eladi Martínez ha dit...

Roger, Anna,
és una sort tenir periodistes -i persones- com el Carles Capdevila. Gaudim-lo tant com puguem!
I expliquem-ho als que no tenen la sort de conèixer-lo!
Eladi