Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

18 de nov. 2015

Serveis mínims

Fa 6 dies que no publico cap nou contingut.
Començo a anar de bòlit. Molta feina de l'escola i la confecció de LA CALDERINA nº 10.

Per a aquells que anu passant per aquí per veure si hi ha res de nou, això és una mica decebedor, oi? Doncs avui us deixo una imatge i una cançó en compliment dels Serveis Mínims pactats entre els lectors i un servidor... jejeje.

Salut tinguem tots plegats!!


Filosofia, poesia, humor i veritat concentrades en una frase semblant a una que sortia en una cançó de Els Amics de les Arts: "A vegades t'estimo però no m'agrades" (de la cançó "A vegades")


"Viudita de Clicquot", una cançó de Joaquín Sabina del 2010 que per la lletra i l'atmosfera em transporta a les cançons de "El hombre del traje gris" del 1989 quan feia la mili a Saragossa.
Avui l'he tornat a escoltar i m'ha remogut tantes capes de records i sensacions que l'he enviat de pet al picalapica. Per cert! He descobert que el títol fa referència a una marca de cava... no en tenia ni idea...