Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

4 de set. 2013

"The Wedding Song" (vídeo)

Després de la notícia The Wedding song (lletra), en la qual explicava la gènesi de la cançó i us en facilitiva la lletra, ara arriba ... el vídeo!!
M'agrada l'enregistrament de la interpretació de la cançó per vàries raons:
  1. Perquè recull la introducció en què explico el significat de la papallona en la cançó, allò de "l'efecte papallona" que fa que una petita acció en una part del món pugui repercutir en una altra a l'altra punta.
  2. Perquè recull l'atenció amb que els convidats em van escoltar, seguint els papers que havia deixat sobre les taules (fins i tot la versió anglesa que havia previst per als angloparlants... gràcies per la traducció, Jaume!).
  3. Perquè recull la simpatia i en alguns casos l'emoció amb que segueixen la cançó els nuvis i familiars directes. En concret m'agrada la rialla del Marc i la seva família directa (però també de l'Annette) quan arribo al fragment "...potser no és tampoc Girona..." . Es veu que quan van decidir venir a viure a Catalunya, l'Annette proposava Girona i tota la família Armangué deia "però per què Girona?"... Una broma interna reflectida a la cançó i ben acceptada per tothom.
  4. Perquè recull la reacció entusiasta del públic quan s'acaba la cançó, tant dels convidats com dels nuvis.
  5. Perquè recull l'abraçada final amb el Marc (i també el petó amb l'Annette) que confirma que la cançó els va agradar i va cobrir les expectatives.
I no dic res més. Ja sabeu que sóc conscient de les meves limitacions interpretatives (tant a nivell de vocalista com de guitarrista), però penso que el conjunt queda arregladet i compensat per l'encert de la lletra i la música i per la bona comunicació establerta entre l'interpret i el públic.
Espero que us agradi!

MVI 2735(1) from Rocona on Vimeo.

4 comentaris:

Anna ha dit...

Una canço molt bonica i escrita amb el cor.
Felicitats, una vegada més la teva sensibilitat i bon fer queden paleses.

Eladi Martínez ha dit...

Anna, gràcies, una vegada més.
Eladi

txetxu ha dit...

PRECIÓS!!!!
EMOCIONANT!!!
GALLINA DE PIEL!!!

Felicitats germanet!...en el seu dia em va encantar l'homenatge que feies als nuvis en forma de poesia/cançó i ara encara m'ha agradat més veient-ne i escoltant-ne el resultat final.
Ets moooolt gran!!

...no hace falta decir nada mas...(com deia aquell...)

Eladi Martínez ha dit...

MOLTES GRÀCIES, Txetxu.
M'afalaga la profunditat i sinceritat dels teus elogis.
Abraçada!
Eladi