Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

7 de set. 2013

Giuseppe Colarusso

Aquest estiu a través del bloc "El espejo lúdico" vaig descobrir l'obra d'un fotògraf italià anomenat Giuseppe Colarusso. En el mateix bloc anunciaven la proximitat d'estil amb el genial fotògraf madrileny Chema Madoz (veure notícia antiga al mateix picalapica).
Dins de la pàgina web de Colarusso podem veure diferents col.leccions temàtiques: Improbabilita' (associacions sorprenents d'objectes), Umanita' (màscares costumitzades per destacar sensacions), Mister Solo (composicions sorprenents i suggerents d'un personatge misteriós que va amb una màscara antigas), Prima e dopo (fotos de l'abans i el després d'alguns dels seus muntatges) i Tributi (composicions fotogràfiques de quadres de pintors).
Penso que és una obra ben interessant, sorprenent, estimulant i suggerent i us ofereixo un tastet de les 2 col.leccions que més m'han agradat: 9 fotos d'"Improbabilita'" i 5 de "Mister Solo". I si us agrada i en voleu més feu un cop d'ull a la seva plana-web.