Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 de jul. 2012

3 anys del picalapica

3 anys de picalapica!!!
Això és una dada incontestable... tan incontestable com que ara no passem pas pel moment més prolífic ni brillant quant a continguts...
Però no defalliré, almenys de moment. Ja arribarà el moment de trobar temps per preparar més i millors articles que vagin omplint de continguts aquest bloc.
El 2009, des d'aquell 1 de juliol, vaig escriure-hi 24 entrades.
El 2010 el vaig omplir amb 118 notícies.
El 2011 vaig superar totes les marques amb 127 articles.
I en el que portem de 2012 aquesta serà la notícia 54.
Un total de 323 articles en que he parlat de tot, principalment de reflexions i experiències, de notícies familiars i de cançons, de cròniques de concerts, de petits plaers o de poemes...

Francament, a part de recordar l'aniversari no sé massa què dir i m'agradaria molt que em regaléssiu uns quants comentaris (si pot ser "de qualitat") explicant què heu trobat al picalapica durant aquests 3 anys.
De fet el picalapica és tan vostre com meu i només té sentit si hi ha algú que el llegeix. Per això avui m'agradaria donar-vos la paraula i escoltar el que em vulgueu dir, més enllà d'un obvi i sincer:
PER MOLTS ANYS!!!

6 comentaris:

andreu ha dit...

Per molts anys i gràcies!!!

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies a tu!
Eladi

Anna ha dit...

Enhorabona i Felicitats!!!
Endavant!!

Eladi Martínez ha dit...

Moltes gràcies, Anna. Em fa molta il.lusió la teva felicitació perquè sovint ets la principal damnificada de la feina d'aquest bloc...
Un petó
Eladi

Miles ha dit...

El meu comentari és molt subjectiu. En primer lloc la meva més sincera enhorabona per aquesta fita assolida. Del teu blog m'agrada principalment la manera d'expressar les teves idees, la teva sensibilitat, les teves ganes de tirar endavant encara que el temps en moltes ocasions t'ho impedeix... M'agrada aprendre i per això cada dia al matí, quan poso en marxa l'ordinador, el primer que faig és veure si has escrit alguna cosa.
FELICITATS!!

Bones vacances, molta salut i molta sort.
Petons de colors
Miles

Eladi Martínez ha dit...

Miles,
MOLTES GRÀCIES per la teva reflexió i el suport incondicional.
Molt bon estiu.
Petons de colors
Eladi