Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

22 de des. 2011

Titulars

Se m'acumulen els temes. Temes que podrien tenir l'espai d'una notícia (i que de fet potser l'acabaran tenint algun dia), però no tinc temps per escriure una notícia llarga. I si espero gaires més dies, ja no tindrà sentit que en parli o sigui que els llenço en forma de titulars:
  • Tornen a fer la campanya "PASTILLAS CONTRA EL DOLOR AJENO". En vaig parlar fa un any (clica per veure la notícia) i segueixo convençut. De fet ja he tornat a comprar pastilles i us encoratjo a fer-ho també. Només amb un euro podem col.laborar a millorar les condicions de vida de gent del tercer món que pateix malalties endèmiques. És una idea enginyosa i solidària. Un vot favorable.
  • Torna a estar de moda la sèrie "POLSERES VERMELLES" de l'Albert Espinosa. D'una banda diverses televisions internacionals n'han comprat els drets i l'emetran (Espanya, Mèxic, Finlàndia...). De l'altra Steven Spielberg ha comprat els drets per fer-ne un remake als Estats Units, a la cadena ABC. I finalment li han donat el Premi Nacional de Comunicació 2011 en la categoria de Televisió. Polseres amunt!!! L'Albert ja està escrivint els guions de la Segona Temporada que es gravaran al 2012.
  • El 23 de desembre s'estrena als cinemes un documental sobre el genial actor i humorista Pepe Rubianes. El documental està realitzat per Manuel Huerga i es titula "PEPE & RUBIANES" (més informació). Es veu que des de la seva mort al març de 2009 els seus amics (Bozzo, Flavià, Serrat, pare Manel... autoproclamats "Las viudas de Rubianes") s'han anat trobant i una d'aquestes trobades serveix de fil argumental per recordar la vida i obra de l'enyorat artista. Fa molt de temps que no vaig al cine (excepte pel.lícules infantils), però intentaré fer una escapada aquestes vacances de Nadal.
Bé, si tingués més temps en parlaria més, però de moment només us puc deixar amb els titulars.
Seguirem informant...

2 comentaris:

Susana A. ha dit...

Jejeje, es que no hi ha temps ni d'actualitzar els blogs aquests dies :D
Per cert... Que gran l'Albert!

Bones Festes!

Eladi Martínez ha dit...

Totalment d'acord!
Sobretot en la grandesa de l'Albert i la màgia de tot el que fa i "toca". Però també en això que aquests dies no hi ha temps de gairebé res... mira que tinc 3-4 notícies al cap i no trobo el moment de materialitzar-les...
Molt bones festes i feliç 2012.
Eladi