Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

18 de des. 2011

Ja ha arribat el Nadal

La setmana passada que hi va haver tants dies de festa pel Pont de la Puríssima, va arribar el Nadal a casa nostra. Enguany ha estat més puntual que altres anys, però sempre acabem vivint la mateixa litúrgia: baixar les caixes amb tots els guarniments de Nadal i posar el pessebre, muntar l'arbre de Nadal, els llums del balcó i, sobretot, el Pare Nadal del jardí.
No sé quan va començar aquesta "tradició", però suposo que amb l'arribada dels nens perquè abans no recordo que féssim massa decoració nadalenca. El cas és que un bon dia vam decidir fer un ninot a mida natural aprofitant un antic vestit vermell de la meva sogra. Vam posar-lo al jardí, sota l'olivera, en una cadireta de vímet amb les botes de la meva "mili", li vam afegir una cara i un barret i un sac suposadament ple de regals. Després, amb els anys ha anat augmentant el seu atrezzo i ara l'olivera està il.luminada per unes llumetes a les branques, un parell de llums més grans que en pengen amb estrelles i fins i tot té un parell de regals il.luminats a la falda.
Fa patxoca!
I el cas és que els veïns ja s'han acostumat a la seva presència i algun any per aquestes dates hem vist alguna família que venia passejant, s'aturava i ens reclamava:
- Encara no heu posat el Pare Nadal?
O sigui que em fa gràcia pensar que el nostre Pare Nadal ja és una mica una tradició més del calendari nadalenc del barri i alguns veïns esperen la seva presència per venir-lo a mirar amb els nens. Doncs, sí, aquest any, ja ha tornat a arribar, anunciant-nos que s'acosta el Nadal.

I, a part d'explicar-vos aquesta anècdota, el motiu d'aquesta notícia és recomanar-vos de totes totes que feu una ullada a un vídeo deliciós que l'Anna ha penjat al seu bloc "dels nens" on es veuen el Roc i l'Ona en acció muntant l'arbre i el pessebre i en plena esveramenta nadalenca. Als que coneixeu els nostres fills i teniu ganes de veure'ls, estic segur que us encantarà. I als altres, potser també. Per veure'l cliqueu aquí.
Acabo amb un parell de fotos per fer boca, però no us perdeu el vídeo del bloc de l'Anna.