Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

18 de set. 2011

Dos descobriments

Aquest cap de setmana (17 i 18 de setembre de 2011), els meus sogres van dir que ens el reservéssim. Celebraven els 45 anys de casats i van dir que volien convidar-nos "per si no podien arribar als 50", però no ens van dir a "què" ni "on".
El dissabte al matí vam quedar a l'àrea de Gurb i vam anar enfilant carretera amunt. No sabíem on anàvem, però sospitàvem que acabaríem al Ripollès perquè és on va néixer la meva sogra i, efectivament, cap allà vam anar a espetegar. I la veritat és que, tot i que van dir que fóssim comprensius perquè ells no estaven acostumats a organitzar coses d'aquestes, tot els va sortir perfecte, ens ho vam passar molt bé i ens van fer descobrir dos llocs que us vull recomanar.

1.- Fondà Rigà (Tregurà)
Aquí és on vam dormir i fer una pensió completa. A mig camí entre Camprodon i Setcases, surt una carretera estreta que s'enfila durant més de 4 km muntanya amunt fins que arriba a un d'aquells pobles que és un final de carretera: Tregurà. Un poble petit que deu tenir una cinquantena d'habitants, amb unes vistes privilegiades a 1450 metres d'altitud. I allà trobem aquest hotel totalment renovat que combina la calidesa i l'adaptació a l'entorn del seu aspecte exterior amb uns acabats i comoditats interiors que van des d'una decoració moderna fins a servei WIFI. I menció a part mereix la seva cuina, uns plats exageradament abundosos i d'una qualitat excel.lent. Com a curiositat un buffet d'esmorzar amb diferents embotits sencers i una fusta per anar-los tallant al gust, una coca acabada de fer, o uns ous ferrats que van sortint d'un en un de la cuina a mida que els van fent. Tot perfecte.
Us deixo la seva plana-web on hi ha un vídeo per tal que us en feu una idea.

2.- Molló Parc
El dissabte a la tarda vam descobrir aquest Parc Natural de 10 hectàrees, als afores de Molló. Allà, en un recorregut a peu d'unes 3 hores d'allò més agradable, es pot fer una passejada per un entorn natural de bosc pirinenc i anar veient diferents espècies animals autòctones: cabirols, daines, isards, óssos, muflons, cabres hispàniques, cérvols, guineus, esquirols, marmotes, senglars... El contacte amb els animals és molt proper i se'ls pot admirar perfectament. A més hi ha una part de granja per als més petits on hi ha diverses rapinyaires i animals de corral com: gallines, ànecs, rucs, ovelles, cabres, conills... I uns ponis on els menuts poden fer una passejadeta per un preu adicional.
Per tal que hi pugueu fer una ullada, us deixo l'enllaç a la seva plana-web.

En fi, només em queda recomanar-vos aquests dos llocs i agrair al Josep i la Mª Dolors que ens hagin permès descobrir-los.
Que per molts anys!

4 comentaris:

Anna ha dit...

Moltes gràcies Papis!!! Ha estat un cap de setmana genial, llàstima del temps i... de les farres, em sembla que m´he engreixat.....tinc la sensació que nomès hem fet que menjar...ja, ja, ja...
Mil gràcies i anar-ho celebrant...!!!

Susana A. ha dit...

Oh, que xulo! Prenc nota...
I moltes felicitats :)

Susana A. ha dit...

Per cert, tu que et mous prou, et volia comentar que he començat un nou blog, per pura curiositat del meu passat al món de la topografia, és aquest...
http://sobreelniveldelmar.blogspot.com/

Ja m'han dit en l'Institut Geogràfic que no hi ha registre d'on es troben les plaques, però si veus alguna pero on et mous...

Gràcies

Anònim ha dit...

Hola Eladi! sóc el Turu,... ara que sé el tema de les sis Q, encara em sap més greu!, doncs vam destrossar una mica el logo... vem fer els palets de la Q per sobre i no per sota de la Q principal!!!!

salut!