Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

5 de jul. 2009

Viatge a París

Com a exercici d'utilització del Picasa, he creat aquest resum d'àlbum del darrer viatge realitzat, un viatge llampec a París que em va regalar la meva dona com a regal pels meus 40 anys.

2 comentaris:

Montse ha dit...

La veritat és que he anat algun cop a París i penso que el millor és la sala de vitralls de la "sainte chappelle". Per acabar de fer més mística l'experiència, una delicatessen: el típic pastís francès anmenat "Macaron". Jo el vaig coomprar en una pastisseria refinada que es deia la "Maison du choolat" i, tot i que el preu et talla la respiració, paga la pena d'allò més!

Anònim ha dit...

No havia vist cap fotografia del vostre viatge a Paris,són xules.Caram quins regals que us feu la teva dona i tu...teniu molt bon gust!!!