Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

14 de jul. 2009

Si per un dia...


Avui torna a anar de música.
Dies enrere en un concert al pati del Casino de Manresa organitzat per la Coordinadora de Jubilats per a avis i néts, el grup d'animació (no recordo el nom) va anunciar aquest disc i l'oferien per... 5'00 euros!!!
Com que tractava sobre els Drets dels Infants, era produït per l'AMAPEI (Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils) i el preu era molt llaminer, me'n vaig comprar dos: un per a nosaltres i un per regalar.
Doncs des d'aquell dia, el disc no ha parat de sonar al cotxe. Als meus fills els agrada, però és que a mi... també.
M'he oblidat un detallet: es tracta d'un disc doble!!! (recordeu... només 5'00 euros!!) o sigui que hi ha 22 cançons per aquest preu i la veritat és que n'hi ha unes quantes de molt ben trobades.
Us recomano la que dóna títol al disc "Si per un dia jo fos president", "Et durem de viatge a cal metge", "Tots els infants", la del Miqui Giménez (ara no recordo el nom), "Els drets dels infants"...
Sincerament crec que val molt la pena, estareu donant suport a un col.lectiu que s'ho val, fent pedagogia dels Drets dels Infants i gaudint de bona música.
Què més voleu?