Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 de jul. 2009

Historieta de sons amb el Goear

Com que em semblava que els 5 sons descontextualitzats quedaven molt tristos, he improvisat una historieta per enllaçar-los.

Hi havia una vegada un ase que s'havia perdut i bramava desesperadament. Una dona que passava per allà va acostar-s'hi, però tenia alèrgia als ases i de seguida va notar uns símptomes iguals als d'un encostipat. Un nen que passava per allà i havia vist tota l'escena va començar a riure sense poder parar i això va fer que tot de gent que s'acostava comencessin a cridar censurant aquella actitud.
Al final es van trobar l'ase, la dona, el nen i tota la gentada discutint al mig del carrer sense adonar-se que interrompien el tràfic... fins que una sonora pitada de clàxons els va fer tornar a la realitat.