Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

25 de jul. 2009

Viatge a la Garrotxa

Del 15 al 18 de juliol d'aquest 2009 vam marxar a passar uns dies a la Garrotxa. Ens vam instal.lar als apartaments de Can Morera (Les Preses) i ens vam dedicar a veure el que ens havia quedat pendent de l'any passat que també vam passar uns dies en aquesta comarca.
Vam visitar alguns pobles de la Vall d'en Bas (sobretot Hostalets), el volcà Montsacopa i el museu dels volcans d'Olot, el Parc de la Pedra Tosca, la cooperativa La Fageda, el volcà de Sta. Margarida, Sant Joan les Fonts i Castellfollit de la Roca.
Tots ens ho vam passar molt bé i sobretot el Roc va quedar entusiasmat d'haver entrat dins de dos volcans!
Esperem tenir salut per repetir una altra excursió l'any que ve i, si pot ser, abans i tot.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quines fotos més xules!La dels dos germanets al balcó em sembla brutal!Recordo que jo també faig fer aquesta excursió als volcans i és impressionant pensar que estas dins d'un.No cal que jureu que al Roc li ha fascinat la idea i li ha encantat,nomès cal veure-li la cara de satisfacció....