Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 de juny 2021

Tornar a anar de concert

El 14 de juliol de 2019 vam anar a les Vesprades a l'Alzina de Fonollosa a gaudir de les cançons i la màgia del Ramon Mirabet. No sabíem llavors que vindria una pandèmia pel mig i tardaríem tant a tornar a anar de concert. L'11 d'octubre de 2020 vam fer una excepció i entre la primera i la segona onada de la Covid-19 vam poder gaudir del directe d'una artista local: la presentació del segon disc de la Cèlia Vila als Cellers Abadal.

Si ens referim a artistes més reconeguts, doncs, feia gairebé dos anys que no en gaudíem i aquest mes de juny (dies 19 i 26) hem trencat la sequera amb dos concerts espectaculars del festival Vibra: OQUES GRASSES i STAY HOMAS. (i d'aquí quinze dies tancarem la sèrie amb ELS AMICS DE LES ARTS).

I va estar molt bé!

Vaig anar-hi els dos dies amb l'Anna i l'Ona i, a més la meva germana Judit i el cunyat Daniel. Vam quedar abans per menjar una mica i després vam anar plegats cap al Palau Firal de Manresa on tot estava molt ben organitzat per gaudir de la música en directe, amb totes les mesures de seguretat que encara exigeixen els protocols Covid.

Els dos concerts van ser boníssims: músics excel·lents, repertoris complets, qualitat, energia i boníssimes vibracions. Teníem entrades per anar a veure els Oques Grasses a l'Strenes de Girona del 2020 que es va suspendre per la pandèmia i per tant era una assignatura pendent. I teníem moltíssima il·lusió per veure els Stay Homas que tant ens havien fet gaudir des del seu terrat des del confinament.

Objectiu assolit!

Visca la cultura i la música en directe!









2 comentaris:

Judit Martinez Codorniu ha dit...

Visca les Oques Grasses!!
Visca Stay Homas!!!
Ha estat una passada de plan quedar els dos dissabtes,fer soparet al Viena,anar a Palau Firal,gaudir de la música en directe...
Personalment per mi,primer concert amb els dos grups.
Oques Grasses
Em va encantar el començament quan mitiga el fum blanc i veus tots els membres alineats,ben col.locadets,amb els palmells a punt de repicar....es nota que porten des del 2012 com a professionals i que saben jugar amb el públic,provocar,il.lusionar,en Josep Montero a mi em va flipar,i un dels seus companys de grup es portaven molt catxondeo,jugaven amb el públic,el feien partícep.Jo no coneixia cap cançó d'ells apart de Sta Guai i In the night....i ara ja els segueixo,són molt divertits i és 1'5 hores molt ben invertides!!
Stay Homas.
Jo al principi patia.Stay Homas és el meu grup,el que van aconseguir de fer-me somriure,ser còmplice del seu bon rotllo,i alçar-me moral durant confinament,va ser refrescant,innovador,inesperat i segueixen provocant-me el mateix temps després.
Potser l'espectativa era elevada,potser volia el màxim d'èxit perquè tothom veigués quina màgia i quanta gràcia acumulada en nomès 3 caps!!
Per mi és un concert que va anar de menys a més!Al principi em va semblar que en una cançó en Klaus no arribava amb la trompeta i com si en Guillem s'hagués despistat d'una lletra....percepcions personals que potser no eren reals i estaven provocades per la visió de grupie del grup i el sentiment de que triomfessin perquè moltes més persones en poguessin gaudir i els poguessin descobrir.
Mica en mica,O ells O jo ens vam relaxar i la història va anar fluint ...
Estic d'acord amb el Daniel que jo variaria l'ordre de les cançons perquè la quarta era "gracias por venir" i semblava que ja acabessin i s'acomiadessin.
Això sí,tots van tocar un tou d'instruments i a mi em va agradar especialment que en Guillem tocava la tuba al mateix temps que en Klaus la trompeta.
Coses a millorar,la parada de merchandising,més cosetes,més varietat,més colors per arribar a més públic!!!
Lo millor de la nit,tancar cercle amb tu especialment Eladi,que un dia 15-16 de març ens enamoraven alhora d'aquest grup i aquest dia 26 hi anàvem junts a gaudir.

Un plaer compartir família Calderina amb vosaltres un acte des del bon rotllo,l'alegria i la il.lusió.A veure si el següent acte s'hi sumen Jofre i Roc!!
Gràcies per compartir,Eladi!
Petons de colors!!

Eladi Martínez ha dit...

Judit, quan vam comprar les entrades i vam saber que aniríem junts a aquest concert vaig tenir la mateixa sensació de super bon rotllo màgic de tancar el cercle amb els Stay Homas. Els vam descobrir junts al principi del descobriment i als dos ens van flipar per la seva creativitat, qualitat i capacitat de comunicar bones vibracions.
A més a més ho vam ampliar amb un segon concert d'uns Oques Grasses que cada vegada m'agraden més per les lletres senzilles, però profundes del Josep Montero i la brutal qualitat musical de tot el conjunt.
Van ser dues vetllades molt completes i boniques, compartint sopar,conversa i concert amb tu i el Daniel. Quan vulgueu, repetim!
Una abraçada!
Eladi