Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

31 d’oct. 2019

#LaRojaIngovernable (espot electoral de la CUP)

M'ha tornat a sorprendre i a agradar l'espot electoral de la CUP.
Espero que no siguin l'única opció però tinc clar que ells no ens fallaran: es presenten a Madrid amb les idees molt clares i no mercadejaran amb els vots que obtinguin.
Esperem a veure què diuen els altres, però anem mirant què diu la CUP...

3 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Jugar quan no tens res a perdre és molt fàcil, ho sento Eladi però només coincideixo amb tu en què l'spot està molt bé i aporta originalitat i frescor a la campanya dura que estem tenint, però res més.
Al parlament estem en mode bloqueig gràcies a ells, que això de "jugar en equip" no ho tenen massa clar. A vegades has de renunciar a fer el teu joc si vols obtenir algun bon resultat en camps difícils, així que a mí amb la CUP no m'hi trobaran mai.

Eladi Martínez ha dit...

Roger, no pretenc que votis la CUP, però tinc clar que si entren al Congrés, els seus vots no serviran per doblegar-se ni fer concessions... Respecto la teva opinió i segur que en moments l'he compartit, però tingues clar que quan vencerem serà també gràcies a la CUP perquè per aconseguir l'objectiu hem de ser-hi tots i tothom que és partidari de la independència ha de trobar una força política que el representi i que ens permeti sumar tothom. Per això la CUP és mot necessària, encara que no tingui el teu vot.
Penso...
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Estic d'acord amb tu en què tots hem de sumar, si. Doncs perquè no sumen al nostre Parlament i desbloquegem el desgovern? Això és el què pretenia dir amb el meu comentari. A Madrid que facin el què vulguin, però a casa que sumin i anem endavant!