Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

19 de set. 2019

Tableaux Vivants


"Tableau vivant" és una expressió francesa que defineix la representació d'una obra pictòrica a través d'un grup d'actors. I en plural, "Tableaux Vivants" és el nom més conegut de la feina que fa el grup de teatre italià "Malatheatre".
El nom original de l'obra és "La conversione di un cavallo. 23 Tableaux Vivants dalle opere di Caravaggio". I això és el que fa aquesta companyia: recrear les obres del pintor italià Caravaggio cuidant fins al mínim detall la gestualitat dels actors, el vestuari i la il·luminació lateral. I tot això guarnit amb melodies barroques de Mozart, Bach o Vivaldi.
L'efecte és meravellós i hipnòtic i, per molt que us ho expliqui, res serà millor que veure aquest vídeo. Feu-ho i no us en penedireu.

3 comentaris:

Judit Martinez Codorniu ha dit...

No ho havia escoltat mai i m'ha gratament sorprès,gràcies sempre per aquestes interessants recomanacions!!

Roger Berenguer ha dit...

Troballa molt maca Eladi, gràcies per compartir-la!

Eladi Martínez ha dit...

Judit, Roger... De res! Content que us hagi agradat!
Eladi