Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

18 de set. 2019

Prou propaganda electoral

Al 2016 ja vaig fer algunes notícies sobre aquest tema que em rebel·la: cada cop que hi ha eleccions es llencen un munt de diners llençant un munt de paper en forma de propaganda electoral que arriba massivament a totes les bústies, tant si hi estàs interessat com si no.

Jornada de reflexió: #ProtestaArtistica

Ara m'acabo d'assabentar d'una notícia (a través de Vilaweb) que m'ha alegrat el dia:

Sabeu que podeu prohibir de rebre propaganda electoral? Us expliquem com

Cliqueu l'enllaç anterior i sabreu com.

Teniu temps fins el 6 d'octubre i es tracta de sol·licitar l'accés Cl@ve que permet fer gestions telemàtiques (jo no el tenia i ja l'he sol·licitat, però ara he d'esperar que m'arribi una carta per correu postal amb un codi... no sé si arribaré a temps...) i llavors sol·licitar l'exclusió de la base de dades a la qual els partits polítics envien la propaganda electoral.


Potser ja m'està bé que sigui així per sempre... però ara especialment quan fa pocs mesos que ja em van enviar totes les seves mentides enllaunades i ara pretenen tornar-me-les a enviar i jo les llençaré al contenidor de paper sense ni obrir-les... És un malbaratament inacceptable!
En ple segle XXI, quan podrien enviar-ho per correu electrònic o penjar-ho en plataformes digitals on poguessin consultar-ho els interessats.
Malbarataran paper i energia per imprimir fulletons de propaganda electoral i cartells multicolors que embrutaran les ciutats i als quals ningú no fa cas...
És un despropòsit!

No sé si seré a temps d'activar-ho abans que m'ho enviin, però, si no, ho deixaré activat per les properes vegades: NO VULL LA VOSTRA PROPAGANDA ELECTORAL! 

I recomano a tothom que faci el mateix!

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Ho faré Eladi, fins a la barretina d'aquest malbaratament inútil!

Eladi Martínez ha dit...

Ben fet, no serem només nosaltres dos...
Eladi