Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

30 de març 2019

"Theory of time": acció poètica

"Theory of time" (Teoria del temps) és una instal·lació que es pot veure al 31st January Road de la ciutat de Panjim (la capital de la regió de Goa a l'Índia).
És obra de l'artista DAKU en col·laboració amb la St+Art India Foundation (ONG que promou l'art urbà) i forma part del Start Goa Festival.
L'artista aprofita la llum solar per omplir els carrers de poesia unint la bellesa i el poder de la paraula amb els de la llum.
Una xarxa de pescadors penjada a certa alçada amb unes lletres posades de l'inrevés fa possible que el sol s'hi filtri i projecti els textos al terra del carrer.
"El temps fa meravelles", "El temps es mou", "El temps vola per sobre nostre, però ens deixa la seva ombra", "El temps s'esvaeix" o "El temps és una il·lusió" són algunes de les frases que els vianants es troben als seus peus quan caminen per aquest carrer.
El caràcter efímer de les seves obres i el concepte del temps són una constant en la producció artística d'aquest artista hindú.

Ho he descobert pel facebook i m'ha encantat!







1 comentari:

Roger Berenguer ha dit...

Si, jo també ho vaig veure al FB, és molt original i enginyós.