Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

5 de nov. 2018

"Malamente": un vídeo de Rosalía

Feia temps que sentia parlar d'aquesta tal ROSALÍA, com la nova promesa de la música espanyola que barrejant flamenc i ritmes moderns i amb una estètica molt cuidada estava escalant posicions en totes les llistes d'èxits.
Feia temps que en sentia a parlar per la ràdio, però no havia escoltat cap cançó seva i aquest cap de setmana van fer referències a un vídeo seu de tal manera que em van despertar la curiositat i vaig buscar-lo a les xarxes... el vídeo de la cançó "MALAMENTE".
La cançó no em va desagradar i el vídeo em va... fascinar, hipnotitzar... vaig veure tantes imatges sorprenents, suggerents i estimulants que no vull fer gaires anuncis que us condicionin quan vosaltres ho feu. El vaig trobar de gran bellesa estètica i simbòlica i d'una gran força.
I aquí us el deixo per si algú també vol mirar-se'l i donar-me la seva opinió.

3 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Aquí no coincidim del tot Eladi, la canço no m'agrada gens. El video és una altra cosa, està molt ben fet i és visualment molt potent. El que passa és que en lloc de dir-se Rosalía s'hauria de dir Jennifer... 😁

Eladi Martínez ha dit...

Està bé que de tant en tant no coincidim. A mi la cançó m'agrada i el vídeo... em fascina!
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Totalment d'acord amb tu en el nostre descord! El vídeo és brutal, tot i retratar l'ambient més "quillo" i més hispànic de casa nostra. Pel què fa a la cançó en si, mai m'ha agradat el flamenc cantat, mai. És superior a mi, em salta un fusible! La guitarra sola és una altra cosa!
Reconec el mèrit excepcional de la moia i tot l'equip que ha apostat per fer aquest producte tan ben fet i tan capaç de connectar amb públics tant diferents.