Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

31 d’oct. 2016

Del que no he parlat

S'acaba el mes d'octubre i constato com al llarg d'aquests 30 dies he anat veient com temes que podien ser susceptibles de ser tractats en una notícia, han anat passant de llarg.
No he parlat del PP, ni del PSOE, ni de Rajoy, ni de Pedro Sánchez, ni de Rufian, ni de la corrupció, ni del procés català, ni de l'aprovació de la moció de confiança ni dels pressupostos, ni de els atacs judicials a Carme Forcadell, ni del documental "Astral" del "Salvados", ni del canvi d'hora, ni de Castanyada vs. Halloween, ni de l'Escola Nova XXI, ni dels canvis a la meva escola, ni de la reobertura de l'antena de Calders, ni dels "problemes" a l'equip de futbol del Roc, ni de l'aniversari de l'Ona, ni de la nova habitació que li fem a l'Ona, ni de l'aniversari de Nàufrags...

Senzillament he anat vivint la vida (tot i que a vegades això no és tan senzill) i passant dies en que acabava molt cansat i ni pujava a engegar l'ordinador (com que ara ja rebo els correus al mòbil, així igualment estic al dia de les jugades més interessants).
A vegades improvisant sobre la marxa, a vegades surfejant sobre onades que semblen molt grans, però es deixen cavalcar i t'acaben portant a alguna platja, a vegades tancant ulls i orelles i mirant cap endins o cap enfora... fins i tot a vegades pensant si algun dia s'acabarà això del picalapica (que suposo que sí).

En fi, tot i així, amb aquesta notícia hauré aconseguit mantenir la mitjana de 10 notícies mensuals, tot i que he de reconèixer que aquest mes no ha estat tan fàcil com altres mesos.

A veure el proper...

...i gràcies per la paciència i la fidelitat....

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Ja saps que aquí estarem els teus lectors àvids i fidels. Ànims, que és ben cert que el dia a dia ja és prou feixuc de passar!

P. d C.

Roger.

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Roger!
P. de C.
Eladi