Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

8 d’oct. 2016

Compta amb mi!

La Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Vilavecchia ha presentat un nou projecte de cures paliatives pediàtriques i han fet un vídeo molt emotiu, sensible i deliciós amb la col.laboració dels Txarango que han cedit els drets de la cançó "Compta amb mi" (cançó també molt bonica).
La Fundació Vilavecchia, creada el 1989, està present en tots els hospitals catalans on es duen a terme tractaments d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica i la seva raó de ser es basa en l'atenció integral de les necessitats dels nens i joves malalts de càncer i d’altres malalties greus de llarga durada i en el suport a les seves famílies, en totes les fases de la malaltia, així com en impulsar avenços en el camp de la Oncologia i la Hematologia Pediàtriques.
Quan em van passar aquest vídeo, em van dir que necessitaven fer-ne molta difusió per arribar a molta gent i aconseguir diners per tirar el projecte endavant.
Jo hi he posat el meu granet de sorra. Escampeu-lo tant com pugueu perquè considero que fundacions com aquesta fan una feina impagable.

Compta amb mi from Fundació Enriqueta Villavecchia on Vimeo.