Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

30 de jul. 2016

Tavertet i Collsacabra

Dies enrere vam passar 3 dies en família a Tavertet, a la zona del Collsacabra. Vam anar-hi amb tota la família Alarcón: els avis Josep i Mª Dolors, nosaltres 4 i la Rat, l'Albert i el Guiu.
Ens vam instal.lar a una casa rural anomenada "Els Cingles", amb piscina, barbacoa, 4 dormitoris, una habitació de jocs, barbacoa i porxos exteriors... perfecta!
Com veureu a les fotos, vam banyar-nos a la piscina, vam fer tots els àpats al porxo exterior i vam gaudir del parc infantil que hi havia just davant de la nostra casa amb una pista de futbol (d'on el Roc i el Guiu pràcticament no es van moure) i uns escacs gegants (on l'Ona i jo vam fer unes quantes partides).
I, per descomptat, vam fer unes magnífiques excursions perquè els paisatges del Collsacabra són espectaculars.
Només sortint caminant de Tavertet ja hi ha vistes precioses sobre el pantà de Sau i els cingles que envolten el poble. I el poble en si també és ben agradable amb les cases de muntanya i l'església romànica.
Però també vam anar fins prop del Puig de la Força, una excursió espectacular vorejant els cingles i on ens vam trobar cara a cara amb tres cabres salvatges que es van espantar tant o més que nosaltres.
I vam anar al preciós poble de Rupit per una pista forestal que passa per l'Avenc (vistes espectaculars) i una fageda on hi ha la font dels Rajols. El poble de Rupit és molt bonic amb el pont penjant i les cases amb balcons plens de flors i eines antigues... molt pintoresc.
L'últim dia també vam fer una excursioneta a Sant Corneli, una petita ermita.
Van ser tres dies relaxants que ens van permetre gaudir d'uns paisatges espectaculars i alguna aventura imprevista (com quan vam descobrir una serp de mida considerable on esteníem les tovalloles...!)
Totalment recomanable!! Un lloc per repetir!!

6 comentaris:

Anna ha dit...

Una experiència fantàstica, on hem pogut gaudir de la natura, del relax, bones excursions i uns dies en família...magnífic...no té preu...

Josep i Mª Dolors ha dit...

Si, Eladi, tres dies molt bonics i fresquets, que tots plegats en vam gaudir, no cal dir-ho els més afortunats els nens que tots s'ho van passar molt bé. Doncs nosaltres també amb els magnifics paisatges i veient que tots ens ho passàvem bé. Va ser molt gratificant. Gràcies a tots i petons de colors.
Josep i Mª Dolors

Roger Berenguer ha dit...

Ja es veu a les fotos que veu "disfrutar com enanos"!

Eladi Martínez ha dit...

Un lloc preciós. Si em perdo i no sóc a l'Empordà... podríeu trobar-me per aquí...
Eladi

Unknown ha dit...

Tens alguna foto dels escacs gegants?

Eladi Martínez ha dit...

https://photos.app.goo.gl/MkXQyY54f89vXPEr9