Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

24 de jul. 2016

Pokemons a Síria


Mentre al món occidental -i insultantment ric- hi ha milers de nens que somriuen estúpidament amb un mòbil a la mà i buscant pokemons per culpa d'un joc que s'ha fet viral i a la qual N-E-C-E-S-S-I-T-E-N jugar perquè els mitjans de comunicació els estan creant aquesta absurda necessitat...

...mentre a casa nostra passa això, a Síria el règim de Bashar al Assad segueix reprimint i M-A-T-A-N-T impunement població civil. I per tant la població marxa desesperadament i arrisca la vida per intentar sobreviure en un altre lloc. I els que no poden marxar, segueixen a Síria, quiets i callats, intentant sobreviure dia rere dia.

L'Exèrcit Lliure Sirià (R.F.S.) ha llançat aquesta campanya amb nens sirians que aguanten imatges de pokemons amb un cartell que diu: "Estic a Síria. Vine a buscar-me" o "Hi ha molts pokemons a Síria. Vine i salva'm".

Fa més de 5 anys que estan en guerra, patint el que no està escrit i amb més 470.000 morts al seu propi país (a part de tots els refugiats que han deixat la pell intentant fugir), però ens hem acostumat tant al seu patiment que preferim mirar a un altre cantó i caçar pokemons amb un somriure als llavis...

Quin contrast tan depriment!

#PokemonInSyria
#PrayforSiria




1 comentari:

Anònim ha dit...

No veig com deixar de jugar al Pokemon Go pot aturar una guerra a Síria. M’agradaria remarcar que el creador d’aquesta campanya es l’anomenat "Exèrcit Lliure Sirià", que és un grup terrorista que opera a Síria finançat per potències estrangeres, i que està aliat amb jihadistes, em sap greu però gent que talla caps de nens o que arrenca el cor a soldats sirians, no li puc donar el meu suport per molt que en les seves campanyes hi posi nens amb cara trista.