Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

22 de maig 2016

Estupidesa humana

Segurament no he trobat el títol més escaient per a aquesta notícia, però estava seguint el Reconcentrat de RAC1 (la repetició dels fragments més destacats dels programes de la setmana) i he escoltat l'entrevista que li van fer al doctor Bonaventura Clotet (eminent investigador que treballa per aconseguir la vacuna contra la SIDA). En un moment donat va dir això que he destacat en aquesta imatge:



I m'ha semblat un exemple immens d'estupidesa humana: només estalviant-nos 1/4 part dels diners que malbaratarem en una innecessària campanya electoral en que els polítics ens vindran a repetir el mateix que van dir-nos fa 6 mesos i ens ompliran les cases i ciutats de paperassa que no desitgem rebre ni veure, es podria desenvolupar una vacuna terapèutica contra la SIDA!!!!
Però això no passarà!!!
Llençarem aquesta indecent quantitat de diners i els investigadors seguiran treballant amb mitjans escassos i molt més a poc a poc del que podrien. I mentrestant seguirà infectant-se gent d'aquesta malaltia que ha causat una mortalitat esfereïdora (es calcula que a tot el món han mort uns 49 milions de persones per culpa d'aquesta malaltia des de l'inici de l'epidèmia al 1984).

Els humans, o almenys els humans que poden prendre aquestes decisions, ho posaran en una balança i escolliran... estúpida decisió!!!


Potser algú podria pensar que els diners podrien destinar-se a una altra causa que no fos la vacuna de la SIDA... D'acord... Segur que hi ha moltes causes dignes, però no a la que finalment es destinaran aquests diners...
I el pitjor és que només podem esbafar-nos amb paraules que es perdran al ciberespai i espernegades improductives...
Estúpida societat! Estúpida humanitat!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

35 milions? Em sembla poc, tot just es el sou de Messi.

Roger Berenguer ha dit...

Ja ho va dir Einstein: l'única cosa infinita com l'univers és l'estupidesa humana, i no s'equivocava gens! Així ens va, per desgràcia...

Eladi Martínez ha dit...

pons007, comentari encertat... un altre exemple d'estupidesa i incoherència...

Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Roger, "totalment de acuerdo contigo, Jose María"... Grrr!

Eladi