Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

16 de des. 2015

Una altra manera de mediterraniejar (un anunci)

El juny del 2014 vaig publicar una entrada titulada "Sóc un desgraciat" en què comentava la campanya de publicitat de la cervesa "Estrella Damm", el "Mediterraneamente" que tocava aquell any amb una cançoneta enganxosa per il.lustrar les vacances paradisíaques i irreals d'un grup de joves rabiosament guapos i rics.

Doncs avui celebro poder-ne fer la rèplica lloant un altre anunci d'una altra marca de cervesa que també m'ensenya la bellesa i l'encant innegables i inigualables dels paisatges mediterranis, sense fer-me sentir un desgraciat.

La cervesa es diu "LaBrava".
L'anunci és fantàstic.
Feu-hi una ullada:

4 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

És boníssim Eladi, però molt bo!!!!

Àngels Olivera ha dit...

Hola Eladi, m'encanta que t'agradi. És del meu fillol (Carles Valdes). Ja ha fet uns quants i cap et deixa indiferent

Eladi Martínez ha dit...

Roger, celebro que t'agradi i més si l'has descobert gràcies al picalapica.
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Àngels!!
Quina il.lusió que aquesta casualitat t'hagi fet aparèixer per aquí!!
Doncs sí, l'anunci m'ha encantat. Felicita el teu fillol i, si vols per correu privat, informa'm d'altres treballs seus (d'aquests que dius que no deixen indiferent). M'encantarà veure'ls.
Molts petons de colors de record enyorat!!
Eladi