Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

2 de des. 2015

"Un cor molt gran" (Joan Turu)

Ep!!

Coneixeu el JOAN TURU, oi? Il.lustrador i poeta dels pinzells privilegiat, creador de dibuixos amb missatge en que tan preciós és el missatge com el dibuix, A-R-T-I-S-T-A.

Doncs resulta que acaba de fer un llibre que es diu "UN COR MOLT GRAN" I ELL MATEIX EL PRESENTA AIXÍ:


"Família us presento "Un cor molt gran", el primer projecte de Cap de Ratolí, projectes a petita escala. El comparteixo amb vosaltres en diferents formats, per triar i remenar!...perquè compartir és viure!
 

Si el voleu llegir online: http://uncormoltgran.joanturu.cat/
Si el voleu descarregar en pdf: http://uncormoltgran.joanturu.cat/pdf/un-cor-molt-gran.pdf
Si el voleu escoltar narrat per Ual.la : https://youtu.be/O3VrOLJm014
i si el voleu comprar en paper: http://botiga.joanturu.cat/ "


El Joan es mereix guanyar-se la vida amb el seu art o sigui que aquí en faig difusió perquè tots en pugueu gaudir i ajudar-me a recomanar-lo i escampar-lo com més lluny millor. De llibres físics n'ha fet una tirada de 600 exemplars que espero que s'exhaureixin ràpidament i que això l'animi a fer-ne més perquè el Joan té moltes coses a dibuixar perquè té moltes coses a dir. I nosaltres tindrem moltes coses a aprendre d'ell.

Gràcies pel regal, Joan i molta sort en el projecte!