Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

30 de set. 2015

Les fotos de García de Marina

García de Marina és un jove fotògraf que va néixer a Gijón fa 40 anys.
Acabo de descubrir-lo des de la web "Espejo lúdico" i m'ha agradat molt, recordant altres artistes similars que ja havia descobert anteriorment (molts d'ells a través de la mateixa font): Chema Madoz, Tatsuya Tanaka, John Holcroft, Pawel Kuczynski, Giussepe Colarusso, Tang Yau Hoong, Rowan Stocks-Moore, ...

He visitat la seva web i us en faig una pinzellada prèvia del que trobareu en les seves fotos.
Després us en deixo un grapat.

La seva fotografia és irreverent amb la realitat, busca transformar i donar noves identitats als objectes, es rebel.la contra les obvietats i destaca la grandesa de les coses quotidianes.
Les seves fotos són simples i despullades d'artificis, deixant tot el protagonisme als objectes i a la manera com els reinventa. No fa cap manipulació sobre les fotos, però transforma els objectes creant escenaris i buscant les millors perspectives per retratar-los.
Poesia, metàfores, paradoxes, jeroglífics, ironia, ambigüitat...bellesa i somriures: talent!!




















2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Les fotos estan molt bé, però el que més m'ha agradat de l'entrada és el començament: ... és un jove fotògraf que va néixer a Gijón fa 40 anys. Joveníssim és el nano! ;-)

Roger.

Eladi Martínez ha dit...

Roger, jajajajaja... Bé, si els fotos també t'han agradat, això és el que més compta... però l'humor que no falti...

Eladi